Muistatko 90-luvun legendaarisen matopelin? Nyt se löytyy ilmaispelinä Facebookista

28.02.2017 08:30 - Teknavi / Janne Laakso - mobiili.fi

Jos haluaa muistella 90-luvun tunnetuinta kännykkäpeliä, onnistuu se Facebook Messengerin kautta.

Nokian ja HMD Globalin sunnuntaisessa esittelytilaisuudessa selvästi suurimman huomion sai uusi ”tyhmäpuhelin” Nokia 3310. Hieman ennen uuden Nokia 3310:n esittelyä näytettiin tilaisuudessa kuitenkin myös vanhoista nokialaista tuttu matopeli Snake, jota pääsee jo nyt pelaamaan Facebookin Messengerissä.

Tarkalleen ottaen kyseessä ei ole aivan sama matopeli, joka uudesta Nokia 3310:stä löytyy, sillä 3310:n matopeli on hieman uudistettu versio vanhasta Nokian mestariklassikosta. Vanhan klassikon koukuttavan yksinkertainen ja silti haastava pelattavuus on Messenger-pelissä tarjolla.

Matopeliä pääsee pelaamaan Facebookin Messengerissä niin tietokoneen selaimella kuin mobiilisovelluksessakin. Pelit löytyvät Messengerin pienen peliohjainkuvakkeen takaa ja madon/käärmeen ohjailu tapahtuu joko virtuaalinäppäimiä painelemalla tai tietokoneen nuolinäppäimillä.

Pelissä voi tietysti myös haastaa kavereita. Tätä kirjoitettaessa Mobiili.fin keskinäistä kisailua johtaa Konttisen Erno, mutta vain koska Markuksen kanssa annoimme hänen voittaa. Ainakin siis vielä toistaiseksi.

Lue myös: Nokia 3310 palasi tuotantoon - näin se eroaa alkuperäisestä klassikkomallista

Lue myös: Uusi Nokia 3310 sai maailmalla tyrmistyneen vastaanoton: "Tämähän meni v*tuiksi"

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat