Aki on eilen käynyt salaa perheeltään mystisellä laatikolla ja Minna paljastaa historiastaan epäonnistuneen joulu kokemuksen yhdessä veljensä kanssa. Novan aamun tuottaja Markus on rauhan mies, mutta mikä on saanut tänään hänet hermostumaan toden teolla?
Minna avaa kuulijoille nolon hetken, kun hän joutui kaupassa Hunks-tanssiryhmän piirittämäksi ja Akin perheessä valmistaudutaan tulevaan lautapeli-iltaan. Novan aamu pohtii yhdessä tuottaja Markuksen kanssa, mitä kaikkea ihmisestä saa selville pelkän kauppalistan perusteella ja DJ Aki L meinaa aiheuttaa noloja tilanteita kuulijoiden perheissä.
Aki joutuu tiukan paikan eteen, kun Minna tenttaa häneltä unohtumattomia hääpukuja. Nyt maaliskuun alkaessa keväänmerkit ovat ilmassa, vai jäivätkö ne aikaisesta innostuksesta johtuen lumen alle. Yritysjohtaja Kuukalla on myös pieni morkkis viikonlopusta ja patalappumies saa Akin pelkäämään virkkausinnostusta.
Mies päätyi varkaudesta vankilaan.
Trailerissa soi 90-luvulta tuttu Ice Ice Baby -kappale.
Japanissa kovassa huudossa oleva Monster Hunter -saaga yrittää uusimman tulokkaansa voimin rynnätä länsimaiden markkinoille ja onnistuu siinä osittain.
Parisen vuotta sitten julkaistu The Stick of Truth aloitti kaikessa härskiydessään South Park roolipelisarjan voittokulun PC:llä sekä konsoleilla. Tämän vuoden lokakuussa julkaistu The Fractured But Whole jatkaa siitä mihin edellinen peli jäi ja tekee sen ansiokkaasti ja ketään tai mitään säästelemättä.
Älypuhelimen jatkuva käyttö aiheutti toiseen silmään vakavia vaurioita.
Jos haluaa muistella 90-luvun tunnetuinta kännykkäpeliä, onnistuu se Facebook Messengerin kautta.
Jos mieli on maassa eikä mikään huvita, ota kokeiluun aivan uudenlaiset harrastukset.
Uutuuslaite yhdistää perinteisen pelikonsolin ja kannettavan matkapelin.
Lautapelit suovat paljon kaivattua taukoa elektronisista laitteista, ja pelaamisesta voi tehdä myös seksikästä.
Kimbleä valmistettiin 60-luvulla porilaisessa autotallissa, ja sittemmin peli on noussut suursuosioon Suomessa.
81-vuotias isoisä pelasi ensimmäistä kertaa videopelejä.
Lauantaina 21. marraskuuta vietetään Kansallista pelipäivää. Samalla järjestetään Pelit kiertoon! -pelikeräys, jonka tavoitteena on kerätä lautapelejä, digitaalisia pelejä ja pelilaitteita turvapaikanhakijoille, vanhuksille, nuorille, sosiaalitoimen asiakkaille ja yksinhuoltajille.
Ei ole virtuaalitodellisuuden voittanutta – paitsi todellisuus. Tämä siili kerää kolikoita esikuvansa tavoin, mutta hieman maltillisempaan tahtiin.