Kuva: Marek Sabogal

Areenoita täyttäneet Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka tekevät suuren yhteiskeikan

04.05.2023 12:15 - Lauri Kujanpää

Vahvojen tulkitsijoiden kolme edellistä Hartwall Areenan konserttia olivat loppuunmyytyjä.

Rock-tenori Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka nousevat yleisön pyynnöstä areenalavalle Tampereen Nokia Arenalla 24.11. Vahvojen tulkitsijoiden kolme edellistä Hartwall Areenan konserttia olivat loppuunmyytyjä.

Nyt kaksikko esittää isoja kotimaisia ja kansainvälisiä klassikkobiisejä Marko Hilpon kapellimestaroiman, vaikuttavan orkesterin säestämänä, visuaalisesti näyttävässä Kuninkaiden paluu -konsertissa Nokia Arenalla. 

- Edelliset areenakonsertit olivat kokemuksina todella erityisiä ja jokainen vuorollaan astetta parempia. Uskon, että tälläkin kertaa rima nousee jälleen ja saadaan aikaan unohtumaton ilta, Ahola ja Torikka kommentoivat.

Illan aikana kuullaan koskettavia, liikuttavia ja iholle asti yltäviä kappaleita upein tulkinnoin. Mukana on myös energisen revitteleviä vetoja, joten biisirepertuaari tulee olemaan laaja.

Jarkko Ahola vaikuttaa Tampereella ja Waltteri Torikka on kotoisin samasta kaupungista.

- Kun ollaan kotikentällä ja tuoreella areenalla, jossa en ole vielä käynyt, niin tuntuuhan tämä todella hienolta!, Ahola sanoo

- Kolme täyttä Hartwall Areenaa myöhemmin toteuttamaan areenakonserttia syntymäkaupunkiin - onhan tämä aivan mahtavaa! En ajatellut silloin Tampereella yläasteella ja lukiossa ollessani, että palaisin tänne, rakkaaseen paikkaan valloittamaan uuden areenan Jarkko Aholan kanssa timanttisella show'lla, Torikka kommentoi.

Ahola ja Torikka tapasivat ja ystävystyivät Tähdet, Tähdet -ohjelmassa, josta virisi konserttisarjasaaga. 

Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka - Kuninkaiden paluu

Pe 24.11. Nokia Arena, Kansikatu 3, Tampere

Ovet klo 18.00 (vipit klo 17.00), konsertti klo 20.00

Lue myös: Jarkko Ahola oli 17, kun huomasi musaluokassa osaavansa laulaa - hän soitti välittömästi puhelun

Kilpailut

Uusimmat