Kuva: AOP

Robin Packalenilta ja tunnetulta jenkkiartisti Maejorilta yhteisbiisi - myös uusi albumi on työn alla

02.09.2022 19:15 - Sanni Seppä

Packalen on julkaissut uuden kappaleen nimeltään Magic.

Artisti Robin Packalen, 24, on julkaissut viime yönä uuden kappaleen Magic. Artisti pyörähti NRJ:n aamujuontajien Julianna Jokelan ja Niko Saarisen haastattelussa kertomassa uudesta singlelohkaisustaan. Packalen vaihtoi musiikillisen tyylinsä kansainväliseksi ja laulukielensä englanniksi muutama vuosi sitten, mutta erityisen kansainvälisen tuulahduksen biisiin tuo tällä kertaa myös sen feattaaja amerikkalaisartisti ja tuottaja Maejor, 34. Maejor on tehnyt aiemmin musiikkia muun muassa Justin Bieberin ja Draken kanssa.

Packalen oli aiemmin tehnyt musiikkia Maejorin tuottajan kanssa, ja tämä ehdottikin yhteistyötä Packalenin ja Maejorin välille. Packalen kertoo, että Maejor lensi viikon ajaksi Suomeen, ja he tekivät töitä Los Angelesin kellon mukaan - eli nukkuivat päivät ja valvoivat yöt. Packalenin mukaan yhteistyö sujui mutkattomasti ja kappale syntyi hyvin luonnollisesti. Kun töitä tehtiin yötä vasten, pääsi yksi asia kuitenkin yllättämään Los Angelesilaisen muusikon.  

- Hän oli kovin ihmeissään siitä, ettei täältä tuntunut saavan arkena yöllä ruokaa mistään, Packalen kertoo. 

Packalen sanoo, että hän vie mielellään Suomea maailmankartalle musiikkinsa avulla, sillä ulkomailla Suomesta tiedetään melko vähän. 

- Suomesta tiedetään tosi vähän. Sen takia on mun mielestä siistiä tehdä musaa kansainvälisille markkinoille, koska samalla yritän viedä Suomen kulttuurillista näkemystä ulkomaille musan muodossa, Packalen kertoo.  

Uusi albumi on tekeillä

Uutta musiikkia Packalenilta on lupa odottaa kokonaisen albumin verran.

- Olen tällä hetkellä kirjoittamassa toista kansainvälistä albumiani, josta on tulossa todella kova, Packalen kertoo.  

Levy ei kuitenkaan ole vielä valmis, eikä mitään tiettyä julkaisupäivää albumille ole vielä asetettu, vaan musiikkia luodaan artistin mukaan rauhassa omaan tahtiin. 

- Se tulee ulos sitten, kun se on valmis. Mulla on tämän kansainvälisen prokkiksen kanssa ollut sellainen mentaliteetti, että mitään ei pusketa, mailaa ei puristeta, vaan annetaan kaiken tapahtua tosi orgaanisesti ja luonnollisesti, laulaja selittää. 

Voit kuunnella koko haastattelun ja NRJ:n Aamun Levottomimmat -podcastin alhaalta, tai Podplaysta

Packalenin uuden biisin voit kuunnella alhaalta, tai tästä linkistä

Lue myös: Robin Packalen muistelee uransa alkuaikoja - "Ajattelin, että tästä voi tullakin jotain"

Lue myös: Robin Packalen saa oman tv-ohjelman: "Illan alkaessa kukaan ei tiedä, mitä tuleman pitää"

Lue myös: Robin Packalen ei aina käytä brändinsä mukaisia erivärisiä kenkiä - syy hyvin yksinkertainen

Kilpailut

Uusimmat