Kuva: Mikko Räsänen

Saara Aalto esiintyi suuressa euroviisukonsertissa, fanit ylistävät: "Täysin erilainen kuin UMK:ssa"

06.04.2018 12:45 - Iiro Myllymäki

Saara Aallon uusin Monsters-esitys on saanut fanit huojentumaan.

Suomen tämän vuoden euroviisuedustaja Saara Aalto, 30, nähtiin eilen torstaina yllätysesiintyjänä London Eurovision Party -konsertissa, jossa nähtiin monia muitakin tämänvuotisia euroviisuedustajia. Saara Aalto esitti konsertissa muun muassa edustuskappaleensa Monstersin. Aalto esiintyi kahden tanssijan kanssa pienellä lavalla ja otti yleisön hyvin haltuun. Yleisö oli selvästi kuunnellut kappaletta, sillä monet lauloivat antaumuksella mukana.

Uuden musiikin kilpailussa nähtyä Monstersin esitystä kritisoitiin laajasti. Yleinen mielipide ihmisillä tuntui olevan, että kappale oli ehdokkaista paras, mutta esitys oli pettymys. Monet olisivat toivoneet esitykseen lisää selkeyttä ja esimerkiksi samaa teemaa kuin kappaleen videolla nähdään. Lontoon euroviisukonsertissa nähtyä esitystä on nyt hehkutettu, ja monen mielestä se päihittää kappaleen UMK-esityksen mennen tullen. Muun muassa seuraavat kommentit on esitetty esityksen YouTube-videon kommenttikentässä.

”Vau, tämä kuulostaa laulullisesti täydelliseltä ja hän vaikuttaa niin itsevarmalta. Aivan erilainen kuin UMK:ssa!”

”Tämä oli upea.”

”Wtf? Hän on parantunut kappaleen laulamisessa niin paljon viime aikoina. Tämä kuulosti ihan samalta kuin levytetyssä versiossa.”

”Hitto soikoon Saara! Tällainen esityksen olisi pitänyt olla UMK:ssa. Täydellinen live-versio. Ja keitä nuo taustatanssijat ovat? Hyvä luoja.”

Voit katsoa Wiwibloggs-viisusivuston julkaiseman videon livevedosta alta.

UMK:n jälkeen Saara Aalto on esittänyt Monstersin myös Liettuan euroviisukarsintafinaalissa. Monet kommentoivat tuonkin esityksen olleen selvä parannus UMK:n esitykseen. Itse Euroviisuissa nähtävästä esityksestä ei ole vielä julkista tietoa. Se tiedetään, että esitys tulee poikkeamaan täysin sekä UMK:ssa että Liettuassa nähdyistä esityksistä.

Katso alta vielä Monstersin esitykset Uuden musiikin kilpailun finaalista ja Liettuan karsintafinaalista.

Lue myös: Euroviisujen esiintymisjärjestys on päätetty - Saara Aallolle täysosuma!

Lue myös: Portugalin euroviisuedustajalla yhtymäkohta Saara Aaltoon - saako toisen voiton putkeen?

Kilpailut

Uusimmat