Kuva: Senja Rapila

Redrama ylistää artistikollegaansa: "Siisteintä, mitä musabisnekselle on tapahtunut"

25.12.2017 10:15 - Anna Hopi

Räppäri povaa Almalle pitkää uraa.

Redrama, 40, luotsaa The Voice of Finland -ohjelmassa laulajalupauksia ja auttaa heitä kehittymään. Pitkän uran tehnyt räppäri seuraa tiiviistä kotimaista musiikkikenttää ja kertoo ilahtuneensa Alman kansainvälisestä menestyksestä.

- Alma on siisteintä, mitä musabisnekselle on tapahtunut! Olen tavannut hänet kerran, ja hän vaikutti mahtavalta tyypiltä. Olen fani ja minusta hän on jo breikannut. Mehän suomalaisina katsotaan viimeiseen asti, meneekö joku juttu läpi ja sitten päätetään, onko se siistiä vai ei, hän muistuttaa.

- Onko breikkaaminen vaan sitä, että menisit sinne Justin Bieber, Rihanna ja näiden supertähtien top 5 -listalle? Minusta breikkaaminen on sitä, että pääset keikkailemaan muualle kuin Suomessa ilman, että se on promokeikka. Silloin ollaan breikattu jo uusi alue. Uskon, että Alma tulee pääsemään hyvin pitkälle.

Alman menestys on lyönyt monet suomalaisartistit ällikällä. Linnan juhlissa Alma oli suosituin selfiekaveri. (kuva: AOP)

Redrama muistuttaa Alman eräästä valtista.

- Hän on biisintekijä. Hänellä on iso kustannusdiili Saksassa. Ymmärsin, että homma on lähtenyt siltä kantilta, että Almalla on itsellään paljon kerrottavaa ja laulettavaa, hän jatkaa.

- Nyt hän sillä levelillä, että on ihan sama, tekeekö hän omia biisejä vai onko levyllä vaikka jonkun muun biisejä mukana. Alma saa A-luokan biisintekijät taakseen. Bruno Marsilla, joka on yksi maailman parhaista biisintekijöistä, tekee ystävänsä Philip Lawrencen kanssa kappaleensa. Silti Bruno Marsin levyllä on aina muutama jonkun muun tekemä kappale, jotta artistiuteen tulisi toinenkin ulottuvuus.

Lue myös: Redrama kritisoi musiikkibisnestä: "Yritetään rakentaa väkisin persoonia"

Kilpailut

Uusimmat