Kuva: Senja Rapila

Tähtiartistit paljastivat joulun inhokkiruokansa: "Miksi se on edes olemassa?"

22.12.2017 14:45 - Anna Hopi

Laulaja Jenni Vartiainen ei pysty laittamaan suuhunsa lipeäkalaa.

Jouluun kuuluvat tietyt perinneruoat kinkusta rosolliin ja lanttulaatikkoon. Moni nauttii useastakin herkusta, mutta lähes jokaiselta joulun viettäjältä löytyy vähintään yksi ruoka joulupöydästä, joka ei kuulu omiin suosikkeihin. Voice.fi -sivusto kyseli tähtiartisteilta heidän joulun inhokkiruokansa.

Jenni Vartiainen

(kuva: Senja Rapila)

- Vähiten pidän lipeäkalasta. Siinä on hyydyke ja liivate. Se kala ei ole tehnyt mitään väärää, mutta en haarukoi sitä suuhuni ensimmäiseksi. Suosikkini taas on lanttulaatikko.

Anssi Kela

(kuva: Senja Rapila)

- Vegetaristin näkökulmasta minun on pakko sanoa, että kinkku. Kinkku liittyy oleellisesti siihen, mitä varten minusta tuli kasvissyöjä.

Evelina

(kuva: Senja Rapila)

- Vihaan melkein kaikkia jouluruokia. Sukulaiseni tietävät, että syön lohta, perunaa ja suklaata. En koske laatikoihin enkä kinkkuun lainkaan.

Janna

(kuva: Senja Rapila)

- Lipeäkalan hajua en kestä, se on kauhea. En käsitä, miten kukaan voi syödä sitä. Voi olla, että se maistuu hyvältä, mutta se haju... Äitini teki sitä aina yöllä, kun asuin kotona. Ihmettelin jo silloin sitä hajua ja halusin mennä ulos ovesta.

Laura Voutilainen

(kuva: Senja Rapila)

- En pidä lipeäkalasta. En ymmärrä siitä mitään. Samoin rosollia en tajua. Miksi ne ovat edes olemassa?

JVG

(kuva: Mikko Räsänen)

- Lanttu- ja porkkanalaatikko eivät mene alas. Silleistäkään emme välitä.

Mikko Von Hertzen

(kuva: Senja Rapila)

- En ole syönyt pariinkymmeneen vuoteen lihaa, joten kun kinkku ja läskisoosi tuodaan pöytään, en hirveästi siitä lämpene. En myöskään hirveästi syö luumukiisseliä, minulla menee vatsa siitä niin sekaisin. Nautin vaan karkeista.

Leo Stillman

(kuva: Senja Rapila)

- Silli. Vihaan silliä. Vihaan kaikkea mikä siihen liittyy ja se haju pilaa koko joulun. Harmittaa veljen puolesta, että se tykkää siitä. Silli on no go!

Kalle Lindroth

(kuva: Hanna-Maria Grönlund)

- En kyllä rosollista tykkää. En ole muutenkaan jouluruokafani, kinkkua ja laatikoita tulee syötyä liikaa ja sitten niistä tulee aina paha mieli.

Lue myös: Jenni Vartiainen: "Työ on elämäni suurin rakkaus"

Kilpailut

Uusimmat