Kuva: Mikko Räsänen

"Tuo takaisin Jyrki ja Rantarock!" - ysärin superkokoonpano julkaisi uuden biisin

05.09.2017 20:35 - Mikko Räsänen

Retroperjantai-ohjelman juontaja Oku Luukkainen jatkaa uusien ysärikappaleiden tuottamista.

Radio Novan Retroperjantaita juontava Oku Luukkainen yllätti ysärifanit vuosi sitten, kun hän julkaisi yhdessä Solid Basen ja Might 44:n kanssa tehdyn Coming Alive Tonight -kappaleen. Sen vastaanotto oli niin hyvä, että nyt Luukkainen on jälleen koonnut ympärilleen superkokoonpanon ja pistänyt kasaan uuden ysäribiisin.

Haddaway-nimen saanut kappale ilmestyi tänään ja Luukkaisen lisäksi siinä on mukana Kuningas Pähkinä, Mäkki sekä Movetronista tuttu Päivi Lepistö. Luukkaisen rinnalla toisena tuottajana jatkoi viime vuoden tavoin Portion Boysin Mikael Forsby

- Oli aivan mieletöntä, että Movetron lähti mukaan. Kyseessä on yksi koko genren isoimmista nimistä, Oku hehkuttaa.

Kuningas Pähkinä ja Mäkki ovat tunnetumpia suomiräp-ympyröistä. Luukkainen kuitenkin tiesi, että molempien sydämet sykkvät vahvasti ysärimusiikille. 

- Mäkkihän julkaisi tänä vuonna oman versionsa vuoden 1994 superhitistä Mixet tahdo olla mun kaa, joten tiesin miehen ysärisydämestä. 

Uusi kappale on todellinen kunnianosoitus Haddawaylle sekä nostalginen muistelu 90-luvulle. Kappaleessa muun muassa vaaditaan Rantarockia ja Jyrki-ohjelmaa tulemaan takaisin.  Ajatus biisin aiheesta syntyi Luukkaisen ja Forsbyn yhteisessä aivoriihessä. 

- Mikael on hyvä ystävä, luottomies ja super-ammattilainen. Kun idoimme yhdessä tulevaa kappaletta, oli ajatus heti, että tehdään biisi, minkä nimi on joku tunnettu ysäriartisti. Scooter oli aluksi vahvasti ajatuksissa, mutta lopulta päädyttiin Haddawayhin. Vähän jännittää, mitä itse mestari on mieltä asiasta. Toivottavasti Haddaway ottaa tämän kunnianosoituksena, nimittäin sitä se on. 

Kuuntele Haddaway alta.

Uuden kappaleen lisäksi Luukkaisella on viritteillä toinenkin tempaus, sillä hän järjesteää Retroperjantai-ohjelman kuuntelijoille tapaamista Helsinkiin. Tapaamisesta on tulossa pienimuotoinen minifestari ohjelman kuuntelijoille, sillä Retroperjantai-miitissä ovat lupautuneet esiintymään Luukkaisen lisäksi Waldo's People ja joku tunnettu ulkomainen eurodance-yhtye, jonka nimi paljastetaan myöhemmin.  Lue lisää miitistä täältä

Lue myös: Ysärifaneille järjestetään valtava miitti Helsingissä

Lue lisää ysäriuutisia Suomen suosituimmasta ysäriyhteisöstä osoitteesta www.retroperjantai.fi 

Kilpailut

Uusimmat