Kuva: Senja Rapila

Elastinen feat. -albumi myyntiin tänään - vastaanotto mykisti artistin

06.05.2016 09:33 - Rea Tallgren

Levyllä kuullaan kaikki ohjelmassa syntyvät kappaleet ja myös yksi Elastisen oma, uusi kappale.

Elastinen feat. -albumi julkaistaan tänään 6. toukokuuta. Albumilta on julkaistu tähän mennessä kahdeksan kappaletta, ja niiden yhteinen striimimäärä on jo nyt ylittänyt 10 miljoonaa.

Myös Elastisen ja Lauri Tähkän Lempo, Johanna Kurkelan kanssa tehty Oota Mua ja Sami Hedbergin kanssa toteutettu Täytyy Jaksaa ovat striimanneet kultaa. 

- Olen täysin mykistynyt kappaleiden saamasta vastaanotosta! Ohjelman konsepti toimii paremmin kuin uskoinkaan ja kohtaamisten taika välittyy musiikin kautta, Elastinen hehkuttaa.

Levyllä kuullaan myös Elastisen oma uutuus Tilanne Päällä

Levynsä julkistamista Elastinen ja muut tähdet juhlivat Hartwall Arenalla 21. toukokuuta. Hartwallilla kuullaan ensimmäisen kerran ohjelmassa syntyneet hitit livenä. Radio Novan sivuilta voit voittaa tapaamisen Elastisen kanssa ja lippuja keikalle. Pääset osallistumaan kilpailuun tästä

Ensi viikolla Elastinen feat. -sarjassa vierailevana artistina nähdään Paula Vesala. Elastinen ja Vesalan yhteinen biisi En Tunne Sua kuullaan Novalla maanantaina 9.5. noin klo 8.30 ja myöhemmin samana päivänä Spotifyssä. Jakso esitetään MTV:llä perjantaina 13.5. klo 20.05.

Kilpailut

Uusimmat