Kuva: Shutterstock

Talven kauneimmista hiustrendeistä löytyy jokaiselle jotakin: oletko jo kokeillut sormilaineita?

13.11.2018 12:15 - Emmi Moilanen

Sormilaineet ovat jälleen trendikäs kampausvalinta. Myös kukkakoristeet hiuksissa tuovat piristystä pimeän talven keskelle.

Vaikka talvi- ja pipokausi ovat pian täällä, kauniista kampauksista ei tarvitse luopua kylmimpänäkään vuodenaikana. Pure Wow -sivusto selvitti, mitkä ovat loppuvuoden 2018 kuumimmat hiustrendit. Kampauksista löytyy jokaiselle jotakin – olivatpa hiuksesi sitten pitkät, lyhyet tai puolipitkät.

Sormilaineet

Klassiset ”sormilaineet” ovat lyhythiuksisen valinta. Jaa hiuksesi pienempiin osioihin ja muotoile hiusgeelin sekä -lakan avulla suortuvat yksi kerrallaan s-kirjaimen muotoiselle laineelle.

(kuva: Getty Images)

Kukkakoristeet

Talven kylmyydessä värikkäät ja kauniit hiuskoristeet viimeistelevät tyylin kuin tyylin. Vuoden 2018 lopussa erityisesti kukkakoristeet ovat in, joita voi pujottaa kampaukseen useita kerrallaan. Kukat somistavat niin lettiä, ponnaria kuin nutturaakin.

(kuva: Getty Images)

Lyhyt, edestä pidempi polkka

Tämä hiusmalli on jo itsessään niin näyttävä, ettei kutrien laittamiseen tarvitse tuhrata kovinkaan paljon aikaa. Edestä pidempi leikkaus näyttää parhaimmalta suoraksi muotoiltuna.

Lue myös: Tiesitkö, että hiukset voi kihartaa pullon avulla? Hämmentävä video leviää somessa

Lue myös: Ikävuodet vaikuttavat hiusten kuntoon paljon - lue miten

Lue myös: 5 ihanaa ponnarityyliä, jotka eivät jää huomaamatta

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat