Radio Novan Päivässä muistellaan autokouluaikoja ja sekoillaan ihmisten nimien kanssa. Herra Pörri on aiheuttanut kovaa hämminkiä yöllä, joka vaikutti myös Niinan ja Loren väleihin. Mikä ihme on kevät-talvi ja miten lausutaan Nordin oikeaoppisesti? Mukana myös DJ-Backmanin uusin versio kuulijan ääniviestistä ja Enyan kappaleesta. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivän Hyvän olon viikossa käsitellään tänään talviuinnin terveysvaikutuksia.Vaatiiko talviuiminen toistoja, jotta terveysvaikutukset näkyvät ja mitä ensikertalaisen tulisi talviuinnista tietää. Aiheuttaako kylmä vesi kaikille samanlaisen reaktion? Kuuntele haastattelu tästä!
Suvin kanssa iltapäivässä on Ile Uusivuori, Eskon ollessa kipeänä. Lähestyvät Olympialaiset saavat Suvin ja Ilen pohtimaan kelkkailun järkeä ja taktiikkaa, sekä Ile kertoo omakohtaisia kokemuksia laturaivosta. Kaverin puolesta kyselen osiossa meikkaus aiheuttaa jännitetä, kun Ile ei ymmärrä miksi ”temppelin pystytystä” ei saa katsoa. Hämmästelyä heillä aiheuttaa myös Victoria Beckhamin ruokavalio.
Esimerkiksi kerraston materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota.
Radio Novan Päivässä on lopetettu stressaaminen keskellä jouluviikkoa. Talvipäivänseisaus ja muut seisaukset hämmensivät niin Niinaa kuin osaa kuulijoistakin. Millaisia uudenvuodenlupauksia on tehty vuodelle 2022? Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässäkin on tänään talvipäivänseisaus.
Torstaina eli aatonaattona lumisateet voivat tehdä ajokelistä paikoin huonon. Jouluruuhkassa maltti on valttia.
Jakauksen paikkaa kannattaa vaihdella, jotta välttää lättänän lopputuloksen.
Loppuviikosta viilenee. Viimeistään ensi viikolla talvi saapuu myös eteläiseen Suomeen. Etelässäkin pakkaset voivat kiristyä yöllä 15 asteeseen, kertoo Foreca.
Radio Novan Iltapäivän Mahtava marraskuu jatkuu, kun Suvin seuraksi studioon on saapunut parkettien partaveitsi Aki Riihilahti.
Renkaanvaihdon lisäksi talvikauteen siirryttäessä on tärkeää siirtyä myös itse talviajomoodiin. Hyvissä ajoin alle laitettujen talvirenkaiden ominaisuudet saattavat kuitenkin yllättää lämpiminä syyspäivinä.
Radio Novan Iltapäivässä Suvi ja Esko on havahtunut siihen, että alkaa olemaan jo aika kylmä ja talvi tekee tuloaan.
Sarah Jessica Parker ja Katie Holmes luottavat nerokkaaseen kerrospukeutumiseen.
THL suosittelee viettämään talviloman kotikulmilla lähipiirin kesken.
Psykologi Keijo Tahkokallion mukaan kyseessä on luonnollinen irtautumiskeino.
Muun muassa muhkea puffer-takki on loistava valinta pakkaskeliin.