Kuva: Instagram

Suomalaismeikkaaja keksi nokkelan tavan hyödyntää rikkoutuneita koruja - kokeilisitko sinä?

12.04.2018 12:15 - Roosa Sallila

Tämä silmämeikki vaatii rohkeutta.

Suomessa asuva meikkitaiteilija Chuni Zahedi, 27, lisäsi Instagram-tilillään kuvia meikistä, jossa on käytetty ennennäkemätöntä elementtiä. 

Erikoisen meikistä tekee siihen lisätty ohut ketju, joka on saanut seuraajilta paljon positiivista palautetta. Zahedi kertoo Voice.fi:lle, että ei pelkää kokeilla uusia juttuja meikatessa. 

- Saan paljon inspiraatiota meikkaamiseen sosiaalisesta mediasta, Zahedi kertoo.

Zahedi työskentelee korumyyjänä. Työssään hän törmää päivittäin rikkoutuneisiin koruihin ja ketjuihin, jotka ovat kelvottomia enää myytäviksi.

- Tuntuu pahalta heittää rikkoutuneet korut pois. Joskus teemme rikkoutuneista koruista askartelupusseja, jotka myymme edullisesti asiakkaille. Sain ajatuksen, että voisin hyödyntää rikkoutuneita koruja myös meikeissäni, meikkitaiteilija kertoo.

Zahedin mukaan ketjumeikin tekeminen on helppoa ja kuka tahansa voi tehdä sen itse. Ketju on kiinnitetty ihoon iholiimalla. 

- Toivon, että ketjumeikistä tulisi uusi hitti! Olisi kiva nähdä muidenkin meikkiartistien tai julkisuuden henkilöiden käyttävän ketjuja silmämeikeissään.

Lahjakkaalla meikkaajalla on Instagramissa lähes 10 000 seuraajaa. Heistä moni näytti innostuneen uudesta meikistä.

”Rakastan! Olet niin taitava!”

”Uniikki idea”

”Rakastan yksityiskohtia meikissäsi!”

”Olen hämmentynyt, UPEA!"

Kuvan erikoisesta lookista pääset katsomaan alta.

(kuva: Instagram)

Ei kannata siis heittää rikkoutuneita tai liian pieniä ketjuja roskiin, sillä niille voi olla vielä käyttöä. Jokapäiväisessä arkimeikissä ketju ei välttämättä toimi, mutta jos haluat lisätä säihkettä silmään, tässä on varteenotettava vaihtoehto.

Lue myös: Kesän kuumin meikkitrendi sopii rohkealle - katso miten otat sen haltuun

Lue myös: "Iho pysyi tasaisena ja kiiltämättömänä koko päivän" - testasimme 7 suosittua meikkivoidetta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat