Kuva: Fotolia

Nainen jakoi varoittavan kuvan itseruskettavan käytöstä - anna kuivua hyvin ennen treeniä

04.10.2017 17:15 - Katariina Auvinen

Naisen julkaisema kuva sai heti valtavan määrän tykkäyksiä.

Täydellisen rusketuksen saaminen pelkästään purkista, kuulostaa erinomaiselta idealta. Itseruskettavan levittämisessä pitää muistaa muutama kikka, jotta rusketuksesta tulisi juuri sellainen kuin haluaisit.

Eräs nainen ymmärsi hieman erikoisemmalla tavalla, että hikitreeni heti itseruskettavan levityksen jälkeen, ei ole hyvä idea. Skotlannista kotoisin oleva Eve Mallox julkaisi Twitterissä kuvan, joka olisi voinut olla suoraan urheilumerkin mainoksesta. 

Mallox oli levittänyt itseruskettavaa iholleen ennen salille lähtöä. Hän oli vetänyt jalkaansa tiukat urheilutrikoot, joissa luki isoilla kirjaimilla Adidas. Treenin jälkeen Mallox oli riisunut urheiluvaatteet ja huomannut sääressä mielenkiintoisen merkin. Hiki, tiukat trikoot ja itseruskettava olivat yhdessä aiheuttaneet sen, että naisen jalassa komeili nyt Adidas vaaleana merkkinä. 

Mallox jakoi kuvan Twitterissä, josta on tykätty jo yli 40 000 kertaa. Kävi myös ilmi, että nainen ei ollut yksin ongelmansa kanssa. Muutama muukin oli kärsinyt samanlaisesta ongelmasta. 

Lue myös: Oransseja tahroja ja pinttyneitä kynsiä - 8 syntiä, joihin sorrumme itseruskettavan kanssa

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat