Kuva: Fotolia

Kuinka pukeutua kuin tyylikäs pariisilainen? 5 helppoa vinkkiä

20.03.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Pariisilaiset luottavat laadukkaisiin ja istuviin vaatteisiin eivätkä käytä enempää kuin kahta asustetta kerrallaan.

Pariisi tunnetaan rakkauden, hyvän ruoan ja muodin mekkana. Kaikki jotka ovat joskus käyneet Pariisissa tietävät, että siellä ihmiset todella miettivät, mitä päällensä pistävät. Elite Daily -sivusto kyseli pukeutumisvinkkejä pariisilaisilta, ja seuraavassa on viisi hyvää tärppiä, joiden avulla sinäkin voit lisätä lookiisi ripauksen Pariisia:


1. Älä seuraa trendejä sokeasti

Pariisilainen ei noudata trendejä orjallisesti. Kannattaa ennemmin miettiä, mikä on oma tyyli ja seurata sitä. Kannattaa hankkia vaatekaappiinsa klassisia vaatekappaleita, jotka eivät ole pelkkiä yhden kauden muotioikkuja.

2. Muista istuvuus

Pariisilaisen tyylin olennainen osa on istuvuus. Vaatteet ovat parhaimmillaan silloin, kun ne istuvat juuri oikein kantajalleen. Jos istuvuuteen haluaa panostaa oikein kunnolla, kannattaa miettiä vaatteiden teettämistä juuri itselle sopiviksi.

3. Suosi neutraaleja värejä

Pariisin kaduilla neutraalit värisävyt ovat kovimmassa huudossa. Kirkkaat värit saattavat pulpahtaa esiin asusteissa, mutta pääasialliset vaatekappaleet ovat yleensä mustia, valkoisia, harmaita tai laivastonsinisiä.

4. Laatu korvaa määrän

Pariisilaiset osaavat arvostaa vaatteiden laadukkuutta. On parempi ostaa yhdet hyvät farkut kuin lukuisia sekundalaatuisia halpaversioita.

5. Ole maltillinen asusteiden kanssa

Pariisilaiset eivät käytä kerrallaan kuin korkeintaan kahta asustetta. Ne voivat olla esimerkiksi sormus ja kaulakoru tai korvakoru ja rannekoru. Tällä tavoin elegantti ja hyvälaatuinen pukeutumisesi huomataan etkä peitä sitä liiallisilla krumeluureilla.

Lue myös: Pariisilainen katumuoti ei voisi paremmalta näyttää - poimi inspiraatiota omaan pukeutumiseen

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat