Kuva: Fotolia

Itsenäinen, ujo, käytännöllinen - Testaa, mitä käsilaukkusi kantotapa kertoo sinusta

20.05.2016 19:45 - Pauliina Jokinen

Kannamme käsilaukkujamme päivittäin ja uskokaa tai älkää, tapamme kantaa laukkua kertoo yllättävänkin paljon itsestämme.

Käyttäytymistä tutkinut Kathlyn Hendrickson kuvaili Galmour-lehdelle, mitä käsilaukkumme kantotapa meistä paljastaa.

Olkapään yli roikkuva laukku

Olet käytännöllinen ja haluat saada asioita aikaan. Priorisoit liikkumisen ja vapauden. Et turhaan koreile, vaan kanssasi asiat sujuvat. Käytät usein pienikokoisia laukkuja.

Rinnan yli ristissä roikkuva laukku, sijoitettu eteesi

Sujautat laukkusi olkaimen rintasi yli niin, ettei se pääse putoamaan. Jos vielä asettelet laukkusi eteesi, olet todennäköisesti varautunut ja varovainen - ehkä jopa ujo.

Rinnan yli ristissä roikkuva laukku, laukku takanasi

Kätesi pääsevät roikkumaan vapaana, kun laukkusi roikkuu huolettomasti selkäpuolella. Sinulla on usein selkeä tavoite elämässäsi ja etenet sitä kohti. Olet itsenäinen ja sinulla on vahva itsetunto. Pidät käytännöllisyydestä.

Kyynärtaipeessa roikkuva laukku

Arvostat valtaa ja valuuttaa. Myös laukkusi on sinulle tapa kertoa menestyksestä ja asemastasi. Pohjimmiltasi pidät mutkattomuudesta, sillä haluat molempien käsiesi olevan vapaana, jotta voit tarvittaessa käyttää niitä. Haluat kuitenkin, että ihmiset näkevät, minkälaista laukkua kannat mukanasi.

Kädessä kannettava laukku

Olipa kädessäsi sitten pieni pussukka tai suurempi laukku, on sen kädessä kantaminen usein hieman hankalaa. Tämä ei kuitenkaan sinua haittaa, olethan tottunut sopeutumaan haasteisiin. Tapasi kantaa laukkua viestii työn teosta ja sitkeydestä. Viestit olevasi tärkeä.

Et käytä laukkua

Se, ettet käytä laukkua lainkaan, kertoo, että muut huolehtivat asioistasi. Luotat, että muut pitävät huolen aikatauluistasi ja arkipäiväisten asioiden sujumisesta.

Lue myös: Katso, minkämuotoiset rinnat sinulla on - määrittävät, millaiset rintaliivit kannattaa ostaa

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat