Kuva: Senja Rapila

Minna Parikan kengät Pamela Andersonin jalassa Playboy-lehden kuvauksissa!

19.05.2016 12:45 - Senja Rapila

Suomalaisen kenkäsuunnittelijan kengät nähtiin povipommi Pamela Andersonin jalassa, kun viimeistä Playboy-lehden kansikuvaa kuvattiin.

Persoonallisesta brändistään tunnettu Minna Parikka kertoo, että hänen kenkiään lähetetään jatkuvasti ympäri maailmaa erilaisiin kuvauksiin. Koskaan ei ole kuitenkaan varmaa, päätyvätkö persoonalliset kengät kiinnostuneen lehden kanteen tai mainokseen. Yksi esimerkki tästä tapahtui viimeisen Playboy-lehden kuvauksissa, jonne Parikka lähetti pupunkorvaiset korkokengät.

- Playboylle kuvattiin hetki sitten viimeinen numero ja siinä oli Pamela Anderson kannessa. Minun pupukorkkarini menivät niihin kuvaksiin, ne kuvattiin Pamelan päällä, mutta sitä kuvaa ei valittu kanteen! Se olisi ollut todella ikoninen ja historiallinen asia, vaikka en ole mikään Pamela Anderson fani, Parikka toteaa.

Vaikka tilaisuus olisikin ollut ikimuistoinen, ei Parikka haluaisi linkittyä brändinsä kanssa kyseisen lehden imagoon.

- Tämä on kuitenkin aika kiltti malli, enkä halua promota kenkiä sen kautta, vaan haluan pitää ne "viattomana".

Parikan kenkiä ollaan myös nähty viimeaikoina useiden eri julkkisten käytössä. Suosittuja pupukenkiä ovat käyttäneet muun muassa laulajat Carly Rae Jepsen, Marina and the Diamonds sekä näyttelijäkaunotar Ruby Rose.

Lue myös: IS: Vain elämää -tähdiksi huhuttujen artistien osallistumiselle löytyi vahvistus?

Kilpailut

Uusimmat