Playboy-kartanon pimeästä puolesta kertova dokumenttisarja saa Linda Lampeniukselta täyden tyrmäyksen. Lampeniuksen kokemuksen mukaan Hugh Hefner oli "upea ihminen".
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna toteuttavat kuulijan toiveen ja ihmettelevät asuntoilmoituksia. Akin lapsi on esittänyt kysymyksen joka on saanut kaikki mittarit punaiselle ja Minna miettii Portugalin Playboyta. Tuottaja-Markuksella on ollut kesällä yksi tehtävä joka ei mennyt ihan putkeen, Aamun Parhaat Palat kuulet tästä!
Taiteilija Katariina Souri on halunnut murtaa seksuaaliobjektin kuvaansa kaikin tavoin.
Linda Lampeniuksen luona kartanossa vieraili muun muassa hänen äitinsä.
Mette-Maritin edellisestä liitosta syntynyt poika on aiheuttanut kuohuntaa Norjassa.
70-luvulla Hefner pyöritti Playboy-bisnestä - ja puputyttöjä - tiuhaan tahtiin.
Nuori Anssi joutui kiperään tilanteeseen, kun äiti löysi aikuisviihdekuvia poikansa kätköistä. Syypääksi mustamaalattiin ystävä, josta ei sen jälkeen ole kuulunut.
Ystävänpäivä alkoi yllätyslahjalla. Voiko hyväksi ystäväksi oppia? Mitä tapahtuisi, jos ihmisillä olisi häntä? Entä mitä kerrottavaa Akilla ja Minnalla oli Harri Kirvesniemestä, Satuhäistä ja Playboysta?
Souri sanoo, että on oppinut olemaan ylpeä Playboy-menneisyydestään ja katselee sitä hyväksyvin silmin.
Katariina Souri nähtiin Playboyssa vuonna 1988. Hänestä kuvan julkaisi eilen Dita Von Teese, joka on yksi maailman tunnetuimmista burleskitähdistä.
Kasaritähti voisi edelleen riisuutua Playboylle.
Playboy-malli Triana Iglesiasin kanssa seurusteleva räppäri kertoo, että pariskunta ei ole vielä lähimain muuttamassa samaan maahan.
Playboy-malli Dani Mathers ei osoittanut myötätunnon merkkejä, kun hän julkaisi naureskellen kuvan alastomasta naisesta salillaan.
Suomalaisen kenkäsuunnittelijan kengät nähtiin povipommi Pamela Andersonin jalassa, kun viimeistä Playboy-lehden kansikuvaa kuvattiin.
Maa-ja metsätalousministeriö on antanut Ähtärin eläintarhalle luvan hankkia kaksi pandaa Kiinasta. Pandoja on kuitenkin monenlaisia. Tässä poiminnat mitä erilaisimmista pandoista selityksineen! 
Rocktähtien kanssa paljon viihtynyt povipommi Pamela Anderson täytti 46 vuotta 1. heinäkuuta. Tähti muistetaan lukuisista tv-sarjoista, mutta historiaa hän on tehnyt poseeraamalla Playboyn kannessa peräti 13 kertaa.