Rocktähtien Playboy-tyttöystävästä julkaistiin paljastava kuvagalleria

02.07.2013 23:13 -

Rocktähtien kanssa paljon viihtynyt povipommi Pamela Anderson täytti 46 vuotta 1. heinäkuuta. Tähti muistetaan lukuisista tv-sarjoista, mutta historiaa hän on tehnyt poseeraamalla Playboyn kannessa peräti 13 kertaa.

Uransa show- ja viihdebisneksessä Pamela aloitti jo vuonna 1989...loppu onkin tunnettua historiaa...

US Magazine on julkaissut Pamelan syntymäpäivän kunniaksi kuvagallerian hänen kaikista Playboy-lehden kansistaan.

Kurkkaa kuvat täältä

Anderson meni naimisiin rocktähti Tommy Leen kanssa vuonna 1995 parin tunnettuaan toisensa vasta 95 tuntia. Avioliiton ajan Pamela tunnettiin nimellä Pamela Anderson Lee tai Pamela Lee.

Avioliitto nousi skandaalinkäryisiin otsikoihin, kun pariskunnan kuvaama kotiseksivideo varastettiin ja se päätyi internetiin. Myöhemmin Pamela on kertonut saaneensa Tommylta hepatiitti C-viruksen tatuointineulan kautta. Hän on myös kertonut julkisesti olleensa Leen kanssa seksisuhteessa vielä avioeronkin jälkeen.

Parilla on kaksi yhteistä lasta; Brandon Thomas Lee ja Dylan Jagger Lee, joka on saanut nimensä Pamelan isoisoisän mukaan. Pari erosi vuonna 1998.

Anderson avioitui 29. heinäkuuta 2006 muusikko Kid Rockin kanssa. Avioliitto kesti vain muutaman kuukauden päättyen Andersonin avioerohakemukseen marraskuussa 2006. Pari kihlautui Las Vegasissa vuonna 2002, mutta kihlaus purettiin jo seuraavana vuonna.

(Radio Nova, UsMagazine, Wikipedia)

Kilpailut

Uusimmat