Kuva: Fotolia

Ostaisitko Thaimaasta luksusasumispaketin? Valtio tarjoaa sinulle hovimestarin

21.04.2017 18:15 - Katariina Auvinen

Hovimestarin lisäksi VIP-paketin ostajalle saa käyttöönsä myös kylpyläpalveluita sekä säännölliset terveystarkastukset.

Suomalaiset tunnetusti lähtevät talvea pakoon joko Espanjaan tai esimerkiksi Turkkiin, jonne houkuttelevat halvat asumiskustannukset. Thaimaa on myös ollut kaukokohteista suomalaisten ylivoimainen ykkönen.

Harva kuitenkin on hankkinut esimerkiksi kakkosasunnon Thaimaasta. Nyt sekin on mahdollista, koska Thaimaa houkuttelee hyvin toimeentulevia turisteja erilaisilla asumispaketeilla. Kalleimman paketin saisi käyttöönsä noin 60 000 USA:n dollarilla eli noin 55 000 eurolla. Tällaiseen Vip-pakettiin kuuluu muun muassa hovimestaripalvelut, yksityisen sairaalan käyttö ja kylpyläpalvelut.

Pruet Boobphakam, joka toimii Thailand Elite projektin presidenttinä kertoo, että valtio pyrkii tarjoamaan VIP-paketin ostajille myös helpostusta esimerkiksi viisumeihin ja työmahdollisuuksiin niin ostajalle kuin heidän perheenjäsenilleen. Valtio on päättänyt vastata kasvaviin kyselyihin.

- Meille on tullut kasvavissa määrin kyselyitä maailmanlaajuisesti siitä, että ihmiset haluaisivat esimerkiksi hankkia joko kolmannen tai toisen asunnon Thaimaasta, kertoo Boobphakam.

Lue myös: Eksoottinen ja kaunis Thaimaa tarjoaa jokaiselle jotakin - matkavinkit upeaan elämykseen

Lue myös: Yleinen tapa, jota suomalainen turisti ei ymmärrä Thaimaassa

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat