Esko vapautta sisäisen enkelinsä kertoessaan Suville historiansa Harpun soittajana. Tämä saa heidät muistelemaan lapsuuttaan ja mitä kaikkea tulikaan harrastettua vanhempien myötä. Kassahenkilön avautuminen saa tunteet pintaan Kaverin puolesta kyselen osiossa. Lähetyksessä myös pohditaan suuria kysymyksiä, kuten mikä tekee kodista kodin ja mitä pitäisi tehdä lahjoille erotilanteessa, kenelle ne kuuluvat?
Kerrostaloasumisesta haaveilee vain 11 prosenttia.
Niina lomailee vielä, joten studiossa on Anssin kanssa illoista tuttu Heidi Suomi. Anssi kertoo taktiikkansa pettymysten sietämiseksi, ja Heidin ruokapaljastuksesta lähtee käyntiin suuri aamupalakeskustelu. Lisäksi kummastuttaa oudot asiat vessoissa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Anssin lomaillessa Niina pohtii mitä tehdä, kun taloyhtiön vesikatkoksen aikana koira oksentaa tai on hiusvärit päässä. Niina kertoo myös lempinimitavoistaan, sekä näin ystävänpäivän korvilla vinkkaa hyvän sokkotreffipaikan.
Kaunis ja rosoinen Lissabon vei Annan mukanaan. Asumiskustannukset ovat kohtuulliset ja tunnelma turvallinen.
Yksin asuessa sitä voi tehdä vaikka mitä kummallisuuksia, ilman että kukaan tuomitsisi.
Anssi ja Heidi Suomi repeävät nauruun, kun ajatusleikki Heidin pahimmasta pelosta karkaa käsistä.
Heidi kertoo tarinansa Cafe au lait -sarjassa.
Omassa rauhassa ja vapaudessa on puolensa. Kukaan ei esimerkiksi ole moittimassa, jos valtaat aamuisin kylpyhuoneen kokonaan itsellesi.
Hovimestarin lisäksi VIP-paketin ostajalle saa käyttöönsä myös kylpyläpalveluita sekä säännölliset terveystarkastukset.
Vastaus tähän saatiin vesitornissa asuvalta Radio Novan Iltapäivän kuuntelijalta.
Äitini on asunut kaupungin vuokratalossa nyt vuoden päivät. Pihapiirin yhteisöllisyys oli suuri yllätys, kirjoittaa Voicen toimittaja Senni Loikala.
Pihasuunnittelija Niina Niinistön mukaan suomalaiset uskaltavat myöntää oman osaamattomuutensa puutarhanhoidon suhteen, jolloin asiantuntija pyydetään apuun.
Meluaako yläkerran naapurisi? Ehkä hän on vain melutaiteilija. 
Opiskelijat saavat asua ilmaiseksi hollantilaisessa vanhainkodissa, jos he viettävät vähintään 30 tuntia kuukaudessa vanhusten kanssa.
Ympäristöä arvostavan sisustajan ei tarvitse enää tinkiä tyylistä tai laadusta, kertoi Riina Toikko Elina Kottoselle ja Ile Jokiselle.