Kuva: Shutterstock

Finnair peruu 550 lentoa lakon vuoksi

29.01.2024 14:15 - Reija Saarinen

Finnairin lentoja jää lentämättä 1.-2. helmikuuta.

Kuluvan viikon lakot vaikuttavat laajalti myös Finnairin lentoihin. Yhtiön mukaan se joutuu perumaan kaikkiaan 550 lentoa torstaina 1. helmikuuta ja perjantaina 2. helmikuuta. Finnairin tavoitteena on lentää lakkopäivien aikana joitain yksittäisiä lentoja ja Finnair viestii näistä suoraan kyseisten lentojen asiakkaille. 

- Olemme antaneet asiakkaille mahdollisuuden vaihtaa lentojaan Finnairin muiden päivien lennoille, ja yli 35 000 asiakasta on tämän mahdollisuuden hyödyntänyt. Laajemmin pääsemme tekemään uudelleenreitityksiä 30.1.2024 alkaen, sillä käytämme uudelleenreitityksissä myös muiden lentoyhtiöiden lentoja ja toimimme uudelleenreitityssopimusten aikajänteiden puitteissa, sanoo Finnairin operatiivisen keskuksen johtaja Jari Paajanen.  

Mikäli matkan ajankohdan siirtäminen ei ole asiakkaalle mahdollista, hän voi perua varauksensa ja hakea käyttämättömästä lipusta takaisinmaksua.

Finnairilta lipun ostaneet asiakkaat voivat tehdä tämän Finnairin verkkosivujen Varaukseni-palvelussa tai ottamalla yhteyttä Finnairin asiakaspalveluun. Jos lippua ei ole ostettu suoraan Finnairilta, asiakkaan tulee olla yhteydessä lipun varanneeseen matkatoimistoon.  

Lue myös: Lakko laajenee - JHL:n mukaan myös junat ja paikallisliikenne seisahtuvat

Lue myös: Lakko sulkee pääkaupunkiseudun päiväkodit kahdeksi päiväksi

Lähde: Finnair

Kilpailut

Uusimmat