Markus on keksinyt Minnalle hyvän top 3, nuoruuden julkkisihastukset. Radio Novan Päivän Niina Backmankin pääsee kertomaan omansa. Miten junalakko on vaikuttanut yksityisautoilevan Kimmon elämään?
Mitkään lähi- tai kaukojunat eivät liikennöi.
Voikkuli, Hemuli, tunneli, sirkkeli. Valtakunnan sovittelija Minna Kuukka saa tehtäväkseen listata top 3 ihottumapaikat… eikun ärsyttävät sanat. Onko Kimmo Vehviläinen vain taiteilijanimi?
Lakkoa ehti kestää kolme päivää.
Lakko on alkanut viime yönä.
Neuvottelut jatkuvat, joten lakon toteutuminen ei ole vielä varmaa.
Toteutuessaan lakko alkaisi parin viikon kuluttua.
Kaupat sulkeutuvat vuorotellen.
Radio Novan Iltapäivässä puidaan Suvin sokerikoukkua ja miten siitä voisi päästä eroon. Kaverin puolesta kyselen -osiossa aiheena treffit kalliissa ravintolassa kivan miehen kanssa, mitkä päättyivätkin kalliiseen laskuun pari päivää deittien jälkeen. Eskoa ja Suvia puhuttaa myös ruskettumisen ihannointi ja mihin se nykyään on muuttunut, sekä millaista on hyvä asiakaspalvelu. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ.
Kiinteistönvälittäjän mielestä seiniltä löytyneet lasten piirustukset ja kirjoitukset olivat yllättävän karmivia.
Akin ensimmäinen aamu uudessa kodissa, seuraako muutosta myös elämäntapa muutos. Minna etsii itselleen sopivaa huonetuoksua, onko hän viimein löytänyt sopivan tuoksukynttilän. Akin ja Minnan käsittelyssä myös historialliset uutiset saavat uudet otsikot, eikä lähetys olisi mitään ilman Brittihovin kuulumisia.
Minna esittää kysymyksen tilannehuoneesta ja Aki twerkkaa suorassa lähetyksessä. Neljän hengen selvitysiskuryhmä puhuttaa ja mielessä on taas vain V... Parhaat palat tästä.
Tubettaja Lakko vietti häitään elokuun alussa.
Australiassa asuva pin-up malli kertoo, että aiemmin hänellä oli kännykkä kädessään koko ajan. Someen palaaminen ei ole houkutellut lakon aikana lainkaan.
Dieetillä olevan Anssin itsekuri oli koetuksella, kun Niina luki ääneen kuuntelijoiden munkkikuvauksia.
Herkullinen makutee auttaa hillitsemään himoja herkkulakon aloittaessa.