Akin ensimmäinen aamu uudessa kodissa, seuraako muutosta myös elämäntapa muutos. Minna etsii itselleen sopivaa huonetuoksua, onko hän viimein löytänyt sopivan tuoksukynttilän. Akin ja Minnan käsittelyssä myös historialliset uutiset saavat uudet otsikot, eikä lähetys olisi mitään ilman Brittihovin kuulumisia.
Minna esittää kysymyksen tilannehuoneesta ja Aki twerkkaa suorassa lähetyksessä. Neljän hengen selvitysiskuryhmä puhuttaa ja mielessä on taas vain V... Parhaat palat tästä.
Tubettaja Lakko vietti häitään elokuun alussa.
Australiassa asuva pin-up malli kertoo, että aiemmin hänellä oli kännykkä kädessään koko ajan. Someen palaaminen ei ole houkutellut lakon aikana lainkaan.
Dieetillä olevan Anssin itsekuri oli koetuksella, kun Niina luki ääneen kuuntelijoiden munkkikuvauksia.
Herkullinen makutee auttaa hillitsemään himoja herkkulakon aloittaessa.
Viihdeohjelman neljäs tuotantokausi starttaa ensi syyskuussa.
Monen tammikuuhun kuuluu sokerin käytön vähentäminen. Jos herkkuhammasta silti kolottaa, voi ammattilaisen vinkeistä löytyä apua.
Anssi ja Niina ovat olleet ylpeitä herkkulakostaan, joka on ollu käynnissä jo muutaman viikon. Moni muu kuitenkin kyseenalaistaisi kaksikon syömiset ja koko herkkulakon olemassaolon.
Anssi ja Niina ovat olleet kolmatta päivää herkkulakossa. Herkuista kieltäytyminen alkaa jo vaikuttaa kaksikon ajatuksiin mitä kummallisimmilla tavoilla. Anssi ja Niina saivat myös vertaistukea herkkulakkoon, salanimellä Repe lähetyksessä esiintyneeltä, Kasmirilta.
Anssilla oli maanantaina viikonlopun herkuttelujen takia huono olo omassa kropassa. Niinpä Anssi ja Niina päättivät polkaista käyntiin herkkulakon, johon lukuisat kuuntelijat innostuivat ilmoittautumaan mukaan.
Kun Suomessa valmistaudutaan jopa 100 000 hengen mielenilmaukseen hallituksen leikkausaikeita vastaan, väännetään aiheesta huumoria sosiaalisessa mediassa. 
Perjantain mielenilmaus pysäyttää metro-, raitiovaunu- ja junaliikenteen. Valtaosa bussivuoroista jää ajamatta. 
Keskusjärjestöjen toimeenpanema työtaistelu keskeyttää junaliikenteen perjantaina 18.9. 
Lentoliikenteen maapalveluissa alkaa aamulla laaja lakko. Finavian mukaan työnseisauksia tapahtuu Helsinki-Vantaalla ja Oulussa tänään ja huomenna kello 6–18.
VR:n konduktöörien yllätyslakosta kertoi STT. Osa junista Turun ja Helsingin välillä joudutaan korvaamaan busseilla.