Kuva: Shutterstock

Juustonaksuja kermavaahdolla: Suomalaiset paljastivat oudot ruokayhdistelmänsä

06.03.2018 16:15 - Reija Saarinen

Suolaisen ja makean yhdistäminen näyttää olevan monen mieleen.

Iskelmä Aamuklubin juontaja Mikko Siltala yllätti tänään juontotoverinsa, Pauliina Puurilan tuomalla maistiaisiksi herkkua, jonka syömisen hän oppi aikoinaan omalta isältään. Kyseessä on siis eräänlainen makean ja suolaisen yhdistelmä, nimittäin pullaa ja meetvurstia.

Puurila ei ollut tarjousta maistiaisesta yhtä innoissaan, kuin Siltala, mutta testailu innosti heitä kyselemään myös kuulijoilta, millaisia outoja yhdistelmiä näillä on tapana maistella.

Vastausten perusteella näyttää siltä, että suomalainen syö vaikka juustonaksuja kermavaahdolla tai ruisleipää puolukkahillolla.

Miten on, voisitko kokeilla näistä jotain?

"Suolakurkut ja vaniljajäätelö!"

"Juustonaksu dipattuna kermavaahtoon."

"Ruisleipää ja sen päälle puolukkahilloa."

"Emmentaalia ja hetkeksi mikroon ja tämän jälkeen dippaillaan sokeriin."

"Ruisleipää banaanilla."

"Kananmunaa sinapilla."

"Pullan päälle voita."

"Ranskalaiset dipattuna pehmikseen."

"Maksalaatikkoa mansikkahillolla."

"Banaanin päälle sinappia."

"Kurkun päälle sinappia."

"Ranskalaiset ja maksalaatikko."

Muita yhdistelmiä löydät alla olevasta keskustelusta.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Iskelmän Aamuklubia voi kuunnella myös RadioPlayn kautta. Sovelluksen pääset lataamaan itsellesi täältä.

Lue myös: Erikoiset makuyhdistelmät, jotka toimivat - uskaltaisitko kokeilla?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat