Kuva: Shutterstock

Vanhemmat ymmärsivät vauvan ruokaohjeistuksen väärin - inhimillinen moka selvisi anopin kyläillessä

05.07.2021 16:15 - Senja Rapila

Uudet vanhemmat paljastavat anonyymisti inhimillisen virheensä lapsensa ruokailuun liittyen.

Reddit-palvelussa eräät vanhemmat ovat paljastaneet syöttäneensä pienelle vauvalleen jääpaloja päivittäin uskoen, että se kuuluu vauvan tasapainoiseen ruokavalioon.

He kertovat, että olivat katsoneet neuvoja lapsen ruokintaan julisteesta, jossa havainnollistettiin lapselle annettava ruuan määrä jääpaloina. Esimerkiksi porkkanaa tai muita kasviksia suositeltiin lapsen ruokavalioon kahden jääpalan verran päivässä.

Uupuneet vanhemmat paljastavat anonyymisti, että olivat ymmärtäneet asian niin, että jääpalat kuuluvat ruokavalioon. Niinpä he olivat vahingossa syöttäneet vauvalleen kolme jääpalaa päivässä. He olivat tajunneet asiassa olevan jotain mätää vasta lapsen kasvaessa, ja kun ruuan määrää oli tarkoitus alkaa lisäämään.

"Siinä sanottiin, että kuuden kuukauden kohdalla kasviksia ja hedelmiä pehmeällä koostumuksella, kaksi tai kolme jääpalaa päivässä. Seitsemän kuukauden kohdalla luki, että hedelmiä, vihanneksia, maitotuotteita, viljoja, kananmunia, kolmesta neljään jääpalaan päivässä", vanhemmat paljastavat lukeneensa ohjeista.

"Ajattelin, että hän ei syö edes niitä kolmea jääpalaa, jotka annamme hänelle nyt. Hän vain leikkii niillä, puree niitä ja nuolee niitä, mutta ihan sama. Nostimme annostusta."

Lopullinen herätys pariskunnalle tuli kertoman mukaan silloin, kun anoppi tuli kyläilemään ja kyseenalaisti erikoisen tarjottavan.

"Hän kysyi miksi annamme lapselle jääploja. Että eikö hänen aivonsa jäädy. Vastasin, että tämä on nyt juttu, lapsille pitää antaa jääpaloja."

Hiljalleen ääneen sanotut sanat alkoivat herätellä väsyneen äidin aivoja.

"Samana iltana aloin ajattelemaan asiaa enemmän ja tajusin, että jääpaloilla tarkoitettiin annosmäärää. Koko tämän ajan univajeisina olimme antaeet vauvallemme jääpaloja joka päivä."

Lue myös: Pariskunnan teemahäät saivat somessa täystyrmäyksen: "Tässä ei ole mitään romanttista"

Lue myös: "Minua ei enää katsota silmiin" - Baarimestari lihoi, ja asiakkaiden käytös muuttui radikaalisti

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat