Kuva: Shutterstock

Suomalaistähdet innostuivat jakamaan kuvia koiristaan - katso suloiset otokset

25.04.2020 09:15 - Henna Koste

Koiranpäivänä sosiaalinen media täyttyi karvakuonojen kuvista.

Erilaisia teemapäiviä mahtuu kalenterivuoteen, mutta eilen 24. huhtikuuta vietettiin päivää, jonka moni suomalainen huomioi. Valtakunnallinen Koiranpäivä näkyi vahvasti sosiaalisessa mediassa. Päivällä Kennelliitto haluaa muistuttaa ihmisen parhaan ystävän merkityksestä. Tänä vuonna kyseessä oli koiran luonteen ja käyttäytymisen teemavuosi, kertoo Kennelliitto. Se tarkoittaa, että annetaan arvo sille, että kaikki koirat ovat erilaisia, mutta omistajilleen yhtä rakkaita.

Tapahtumia ei luonnollisesti järjestetty, mutta tietoutta ja etenkin kuvia jaettiin sosiaalisessa mediassa. Myös monet julkisuudesta tutut suomalaiset julkaisivat kuvan karvaisesta ystävästään. Muun muassa Kissiltä tuttu radiojuontaja Niko Nousiainen, 36, julkaisi kuvan koiransa kanssa.

"Hyvää kansallista koiranpäivää ihmisen parhaalle ystävälle! Täytyy muistaa arvostaa näitä nelijalkaisia karvakuonoja ja sitä, mitä ne tuovat meidän harmaaseen arkeen. Varsinkin nyt korona-aikana Papusta on ollut paljon seuraa ja turvaa", Nousiainen kirjoittaa. 

Niko Nousiainen

Armi Toivanen

Ville Niinistö


Aste

Krista Kosonen

Petra

Rita Niemi-Manninen

Minna Kuukka

Lue myös: Onko koirasi masentunut? 5 hälyttävää oiretta

Kilpailut

Uusimmat