Kuva: Shutterstock

Morsiamen avautuminen morsiusneitonsa käytöksestä sai tyrmäyksen somessa: "Tämä nainen on sekaisin"

13.11.2019 11:15 - Milena Raappana

Morsian kertoi kahden vuoden jälkeen häistään, miten oli vieläkin pahoillaan morsiusneitonsa jättäessä häät väliin isoäitinsä hautajaisten takia.

Eräs morsian avatui Redditissä ystävänsä ja morsiusneitonsa käytöksestä. Hän ei kuitenkaan saanut toisilta käyttäjiltä sellaista vastausta, kuin olisi toivonut. 

Morsian kertoi, että hänen häitään oltiin vietetty kaksi vuotta sitten. Hänellä ja morsiusneidoilla kävi huono tuuri, sillä epäonnisia tapahtumia tuli häiden kanssa päällekkäin. 

- Kaksi viikkoa ennen häitä toinen morsiusneito joutui jättäytymään pois koulun päättökokeiden takia, joita hän ei voinut jättää välistä. Se oli ihan okei, minulla oli toinen ystävä, jota kysyin ja hän suostui. Sitten, alle viikko ennen häitä ystäväni Annie joutui jäämään häistä pois, koska hänen isoäitinsä kuoli ja muistotilaisuus oli häiden kanssa samana päivänä, mutta pari tuntia aikaisemmin (minusta se oli kummallista, koska päivä oli perjantai 13. ja hänen perheensä on TODELLA uskonnollinen, mutta hällä väliä), morsian kirjoitti Redditissä. 

Morsian oli kysynyt, pystyisikö hänen ystävänsä kuitenkin osallistumaan seremonian sijasta hääjuhlaan, mutta vastaus oli negatiivinen. Morsian oli surullinen, vaikka ymmärsi, ettei tämä ollut Annien vika. Hän kertoi, että kuulemma oli päässyt harmituksestaan yli, mutta oli silti vihainen, ettei hänen ystävänsä ikinä pyytänyt anteeksi tai aloittanut tapahtuman jälkeen keskustelua viesteillä. 

Puolentoistavuoden jälkeen Annie meni naimisiin ja päivityksen kirjoittaja oli kutsuttu häihin, mutta ei kuitenkaan ollut osana morsiusporukkaa. 

- Päätin, etten mene häihin, koska tiesin, että toisin mukanani vain negatiivista energiaa enkä halunnut pilata hänen päiväänsä. Tässä vaiheessa emme olleet puhuneet MINUN hääpäiväni jälkeen mitään. 

- Haluan toistaa, etten ole vihainen hänelle jättäessään hääni väliin. Minua loukkaa, ettei hän nähnyt vaivaa tullakseen hääjuhlaan ja ettei hän ikinä ottanut yhteyttä minuun jälkeepäin, nainen kirjoitti. 

Moni Reddit-käyttäjä ei kuitenkaan ole löytänyt sympatiaa kirjoittaja kohtaan, vaan päinvastoin on ollut tuohtunut tämän käytöksestä ystäväänsä kohtaan. 

- Tämä nainen on sekaisin. Hän kirjoittaa kokonaisen päivityksen siitä, miten häntä on loukattu, koska hänen ystävänsä jätti tulematta häihin hautajaisten takia. Sitten, kun kaikki kertovat hänelle, että hän on väärässä, hän kieltäytyy hyväksymästä sitä, kommentoi yksi käyttäjä.

- Hän kuulostaa niiltä ihmisiltä, jotka kääntävät kaiken "voi minua raukkaa" -jutuksi, kommentoi toinen. 

Möyhemmin kirjoittaja palasi täsmentämään, että vaikka hänen kirjoituksensa ei saanut sellaista vastaanottoa, kuin hän oli odottanut, hän pysyy edelleen kannassaan. Toiset käyttäjät jatkoivat kritisointia ja sanoivat, että naiselta todella puuttuu empatiakyky.

Lue myös: Sulhasen käytös häissä sai morsiamen itkemään - "En tiedä pystynkö antamaan anteeksi"

Lue myös: Morsian kertoo tilanteesta, kun hänet jätettiin alttarille: "Olin turta ja täysin nolostunut"

Lue myös: Morsiamen vaatimus kaasolleen suututtaa netissä - leimataan "maailman huonoimmaksi ystäväksi"

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat