Kuva: Shutterstock

Opiskelija jätti erikoisen viestin autonsa tuulilasiin - vetosi läheisiin asukkaisiin

13.02.2019 12:15 - Katariina Auvinen

Opiskelija kertoi, ettei hänellä ole varaa maksaa parkkilupaa.

Opiskeluaika voi olla raastavaa, ainakin rahallisesti. Kun rahat on tiukilla, monet keksivät mitä erikoisempia keinoja säästää kuluissa. Eräs sairaanhoitajaksi opiskeleva nainen aloitti harjoittelun sairaalalla, mutta hänellä oli ongelma. Hänellä ei ollut varaa maksaa parkkimaksua, joten hän päätti jättää autonsa läheiselle omakotitaloalueelle. 

Naisen autoa oli vandalisoitu ennen, joten hän päätti jättää tuulilasiinsa kirjeen, jossa hän kertoi työskentelevänsä sairaalassa ilmaiseksi ja tämän takia hänellä ei ollut varaa maksaa parkkimaksua. Hän pyysi, että hänen autonsa jätettäisiin rauhaan, eikä hänen omaisuuttaan tuhottaisi. 

"Olen sairaanhoitaja opiskelija läheisessä sairaalassa. Työskentelen 37.5 tuntia viikossa ilmaiseksi, joten minulla ei ole varaa parkkilupaan. Pyydän siis, ettette vandalisoisi minun autoani, joka on laillisesti parkkeerattu." 

Monet paikalliset ovat nimittäin hermostuneet sairaalan läheisyyteen jätetyistä autoista ja pysäköidyistä autoista on puhkottu renkaita, niiden maalipintaa on naarmutettu tai niitä on muuten vain vandalisoitu. Eräs sairaanhoitaja kertoi, että hänen autonsa ympärille oli asetettu kartioita, joista yksi tuhosi hänen moottorinsa alaosan ja aiheutti monen sadan euron remontin. 

Asiasta uutisoi Daily Mail -julkaisu. Julkaisu ei ole kuitenkaan tavoittanut sairaanhoitajaa, joten julkisuuteen ei ole vuotanut tietoa siitä, että selvisikö hoitajan auto vahingoittumattomana viestin ansiosta. 

Lue myös: Asiat, jotka ovat tuttuja jokaiselle 1990-luvulla opiskelleelle - kuulostaako tutulta?

Lue myös: Nyt on vartaloita! Eläinlääkääriopiskelijat riisuivat hyvän asian puolesta kalenteriin - katso

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat