Liikenne ruuhkautuu erityisesti pohjoisen suuntaan ajettaessa.
Uudistuksen on tarkoitus parantaa kirjainten luettavuutta.
Osa linjoista liikennöi vain osittain.
Suomalaiset autoilijat näyttäytyvät tutkimuksessa keskimääräistä vaarallisempina kuljettajina.
Selvitimme, saako linja-autopysäkille pysäyttää auton esimerkiksi puhelun tai matkustajan ottamista tai jättämistä varten.
Pohjolan Vakuutuksen asiantuntija listaa yleisimmät sisälämmittimiin liittyvät vahingot ja kertoo, miten ne voi välttää.
Kovat pakkaset koettelevat nyt Suomea ja liikennettä.
Temppu on yleinen, mutta kielletty.
Voittajassa kehuttiin muun muassa hinta-laatusuhdetta.
Turvaväleistä piittaamattomat kuskit pelottavat suomalaisia autoilijoita.
Radio Novan Aamussa Minna kertoo tarinan talviautoilusta ja Kimmo kyselee milloin ne lumityöt kannattaakaan tehdä. Minnalla on vinkki johon liittyy snöbollar ja kuumeen mittaaminen saa ihan liian suuret mittasuhteet, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla käy läpi case autonavaimia ja Kimmolla on huone-esittely. Käydään läpi tulevien Linnan juhlien menu ja puhutaan toimintakomedioista, kuuntele Iltapalat tästä!
Helsingin poliisin videolla näkyy, miltä poliisiauton takatilassa näyttää.
Radio Novan Aamussa käydään läpi jemmattuja asioita ja tiimi käy myös läpi sähköautolla ajamisen haasteet. Melkein Mahdoton Marraskuu saa jatkoa ja ensi viikosta tulee Kimmon saaman ääniraidan mukaan huikea, kuuntele Iltapalat tästä!
Talviajan kelien muutoksiin varaudutaan talvinopeusrajoituksilla.
Kuka julkisuuden henkilö kävi tykkäämässä Eskon instagram tarinasta ja miten Esko tähän reagoi? Entä millaisen päätöksen Esko ja Suvi ovat yhdessä tehneet, jota he ovat jo pitkään miettineet? Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan automyyjien luotettavuutta. Kuulet myös Jari Saarion tuoreet kuulumiset, sekä tarinan tilatusta pizzasta josta puuttui palanen!