Keskiviikkona juhlittiin Radio Novan Aamun 5-vuotissynttäreitä niin kisojen kuin onnittelubiisinkin muodossa. Millaisen "lisävarusteen" Niinan Hopeasoturi on saamassa? Kuka sen tulisen Paso Doblen nyt oikein hallitsikaan?
Nippelitietoa laulurastaasta tarjoiltiin heti viikon kärkeen, mutta onko nyt kuitenkin niin, että sillä on vaan huono manageri. Onko kukaan törmännyt humalaiseen ruokalähettiin? Entä mitä Niinan autolle on taas tapahtunut?
Peliautomaatit poistuvat kesän 2021 aikana.
Isoäiti innostui autoharrastuksesta poikansa kautta.
Kevään saapuessa renkaanvaihto on autoilijoilla edessä.
Viikon alkuun oltiin niiiin onnellisia! Miten on käynyt kolme viikkoa sitten tehtyjen poikkeusolojen poikkeuksellisten lupausten kanssa? Miltä näyttävät hesalaiset plikat luonnossa? Entä miten ne nopeusrajoitukset oikein vaihtuvat ja miten sinne nostokurkeen oikein kavutaan?
Uusi tieliikennelaki astui voimaan viime kesänä ja samalla renkaiden vaihtoaika muuttui. Renkaita vaihdettaessa kannattaa kuitenkin katsoa muutakin kuin kalenteria.
Radio Novan Aamussa Akilla on miehekäs olo ja Minna selvittää, paljonko miehillä on kuumetta. Vaatiiko Minnan sänkypuuhat mielikuvitusta ja millaiset stringit tuottaja Parta-Markuksella on jalassa? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna esittelevät parhaimpia tapoja uhriutua ja miltä se nyt oikeasti tuntuu, kun joku ”tuntuu kuin”? Radio Novan Aamuyhdistys tutkii myös kahvin terveysvaikutuksia! Kuuntele parhaat palat tästä!
Torjantai toi haasteita niin pussilakanoiden kuin Mysteeriääni Allstars -kisankin kanssa. Miksi Niina näyttää kauhuelokuvan tappajalta? Entä miten ne auton takavalot oikein saa päälle?!?
Elokuva julkaistaan tämän vuoden aikana, tiedottaa Nordisk Film.
Viikko käynnistyi vanhan näpistelijän aktivoitumisella ja paistetuilla vihreillä tomaateilla. Lähtikö auton nimistä keskusteleminen hieman väärille raiteille? Entä onko jengi jo ihan fed up?
Radio Novan Aamussa selviää Minnan nuorekkuuden yllättävä salaisuus! Mukana myös LKV Kuukan ökynurkkaus ja Lamborghinit. Aki tainnuttaa Minnan uneen kesken suoran lähetyksen, mitä ihmettä? Kuuntele parhaat palat tästä!
Minkäänlaisia alkutaitoja rakentamiseen Halisella ei juurikaan ollut, vaan hän on opiskellut kaiken muun muassa netin kautta.
Anssi pohtii milloin vesiliukumäet ovat alkaneet sattumaan ja Niina yrittää muistaa mitä tankata milloinkin. Sylkijät myös kuumentavat tunteita, mutta mihin Anssi nämä rinnastaa, kuuntele!
Radio Novan Aamussa ihmetellään, miksi darrat iskevät nykyään niin kovaa. Bon Jovin asuntokin olisi nyt myynnissä, joko tiimin ostohousut on jalassa? Lumenpudottajat herättävät arvostusta ja onhan mukana myös viikonlopun ruokavinkki. Kuuntele parhaat palat tästä!