- Ensimmäinen ajatukseni oli, että katsoisin lastani, Kalinainen muistelee Mamma Mia -podcastissa.
Radio Novan Aamussa käydään läpi autokoulua ja kuinka erilaisia voikaan olla aamut. Minnaa harmittaa että poliisit ovat niin kiireisiä ja Aki taas ihmettelee Minnan palautumista aikaerosta. Tuottaja Parta-Markus laitetaan haistelemaan tunnelmaa Justin Bieberin keikkapaikalle ja saadaan ääneen myös teltassa majoittunut Bieber - fani, kuuntele jälki-istunto tästä!
Ruuhkassakin kannattaa pitää pää kylmänä.
Radio Novan Aamussa mietitään, kuka on keksinyt Teslan torvelle kiusallisen äänen. Minna koki tunteikkaan hetken sudokuja tehdessä. Joulumies-Aki ilmestyi studioon nostattamaan tunnelmaa ja yritti käännyttää automies-Markusta uuteen kulkupeliin. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Koulujen päättyminen lähestyy ja Eskon ja Suvin kokemukset viimeisistä kouluviikoista ennen lomaa on hyvin erilaiset, kuin heidän lastensa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko samaistuu täysin Elsan ongelmaan. Elsa on malttamaton, erityisesti kesälomareissulla kaikkialla pitää olla ajoissa, mielellään ennen kuin ajoissa. Liikennemerkkien töhrimisestä voi seurata huumoria tai ainakin toisille – Esko on järkyttynyt, millainen huumori Suviin uppoaa. Esko kokee suurta vääryyttä, kun hän ei päässyt korjaamaan toisen tekemää virhettä. Radio Novan Iltapäivässä tästä tilanteesta, jopa saagasta ollaan hyvin erimieltä. Mistä on kyse? Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Iltapäivä starttaa pettyneissä tunnelmissa - Suvi julistaa olevansa varsinainen floristi, mutta Eskolla on heittää tähän kovinkin eriävä mielipide. Kuulija kyseenalaistaa onko Esko ja Suvi oikeita henkilöitä auttamaan Jesseä kaverin puolesta kyselen -osiossa. Jessen ongelmana on hänen puolisonsa, joka on varannut hääpaikan, vaikka he eivät ole vielä edes kihloissa. Voisitko syödä samaa ruokaa 50 vuotta? Tätä Esko ja Suvi pohtivat tänään Iltapäivässä. Myös siilit ja avoautot puhuttavat studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Päivässä muistellaan autokouluaikoja ja sekoillaan ihmisten nimien kanssa. Herra Pörri on aiheuttanut kovaa hämminkiä yöllä, joka vaikutti myös Niinan ja Loren väleihin. Mikä ihme on kevät-talvi ja miten lausutaan Nordin oikeaoppisesti? Mukana myös DJ-Backmanin uusin versio kuulijan ääniviestistä ja Enyan kappaleesta. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivän haastattelussa kävi JVG! Jare ja VilleGalle kertovat tuoreesta elokuvastaan Vuodet ollu tuulisii. Esko ja Suvi haastavat myös JVG:n Kumpi teistä -visaan. Esko ja Suvi keskustelevat autoiluun liittyvistä peloista, onko ennemmin kuski vai istuuko mieluummin pelkääjän paikalla. Ylilyönnit ennen tärkeitä juhlia puhuttaa myös studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Päivässä ihmeteltiin, että ajokortti ei käy kaikkialla henkilöllisyystodistuksena ja Niina pääsi ratkomaan kaaritukiongelmaa yhdessä Novan kuulijoiden kanssa. Kuumassalinjassa koitetaan nauttia yksinolemisesta sekä etsitään oikeaa aikaa ja tapaa auton pesuun. Kuuntele viikon parhaimmat palat tästä!
Tänään Esko ja Suvi tekevän Radio Novan Iltapäivä lähetyksen hieman erilaisissa olosuhteissa. Voiko ihminen kiittää liikaa? Tähän Esko ja Suvi etsivät tänään vastausta Kaverin puolesta kyselen -osiossa. Suvi on pantannut tänään vessassa käyntiä, ja Esko sen sijaan on pantannut hajuvettä vuodesta 1995 saakka. Suomen surkein kuski -ohjelman inspiroimana studiossa ryhdytään muistelemaan omia autokouluaikoja.
Suvi saa Thaimaan matkalleen yllättäen lisää matkakumppaneita. Ei, Esko ei lähde Suvin seuraksi, vaikka miehellä tuntuukin olevan ostohousut jalassa. Hän kuulostaa ostavan kaiken mitä tarjotaan autosta alkaen. Kaverin puolesta kysellään vessa-asioiden vaikutuksesta romantiikkaan, minkälaisia neuvoja Suvi, Esko ja kuuntelijat antavat tähän?
Radio Novan Päivässä pohdittiin, miten on mahdollista hukata oma auto. Viikolla vietettiin myös kaksosten päivää ja saatiin lautapelisuosituksia. Mukana myös korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Mari Heron haastattelu. Kuuntele kooste tästä.
Radio Novan Aamussa käy ilmi että Aki on Popedansa kuunnellut ja Minna tuo esille henkilön jonka tarinaa edes parhaat käsikirjoittajat eivät voisi keksiä! Kysellään myös piilomenuista ja todennetaan että lähetys todellakin on suora, kuuntele jälki-istunto tästä!
Suvin seurana studiossa on Heidi Suomi Eskon ollessa kipeänä. Yhdessä he yrittävät ratkaista millä Heidin autosta saataisiin tärinä loppumaan ja Kempeleestä päädytään pohtimaan miten sanat ylipäätänsä kääntyvätkään esimerkiksi suomesta englanniksi. Suvi myös kysyessä Heidiltä puhelinkäyttäytymisestä saakin hän sellaisentarinan, että kyllä hiljenee toinen osapuoli aina!
Torstaina eli aatonaattona lumisateet voivat tehdä ajokelistä paikoin huonon. Jouluruuhkassa maltti on valttia.
Radio Novan Päivässä Niina on päässyt jonottamisen makuun. Kuumassalinjassa päivitellään siivoamisen saloja ja ääneen pääsee myös somesensaatio Auri Kananen. Mitä mahtaa kuulua Marsulle ja Niinan hopeasoturille? Kuuntele Radio Novan Päivän viikon parhaat tästä.