Radio Novan Iltapäivässä Esko ja Suvi pohtivat nukkumistyylejä, onko parempi nukkua toisen kanssa yhdellä peitolla vai pitääkö molemmilla olla oma? Suvia kummastuttaa Eskon tapa kouluttaa liikenteessä. Tänään lähetyksessä puhututti myös erilaiset hääkuvat ja rakkaustarina, jossa ei ollut yhteistä kieltä. Entä milloin se Teksti-TV nyt loppuikaan?
Suvi on käynyt pitkää neuvottelua ja on vihdoin päässyt sisustamaan Radio Novan studiota, kuitenkin muilta kysymättä. Mitä Suvi on tuonut studioon? Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ja Suvi jeesaa raskaana olevaa Minnaa, jolla on ongelma puolisonsa rytmittömän elämän kanssa. Esko kertoo kuinka hänet on pyydetty treffeille aivan väärin perustein, ja treffit menivät pelkkää espanjaa puhuen. Myös parkkihallit puhuttavat ja herättävät tunteita Suvissa - ” kutsuisinko häntä, vaikka nimellä k-nuppi” Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä keskusteltiin kämäsistä autoista ja eilisestä somen kaatumisesta.
Opiskelija kertoi, ettei hänellä ole varaa maksaa parkkilupaa.
Julkaisulla on yli 500 komenttia pelkästään Facebookissa.
Niina paljasti Radio Novan Iltapäivässä, mitä kaikkea on valmis tekemään saadakseen autonsa hyvään parkkiin.
Kuva on aiheuttanut paljon puhetta sosiaalisessa mediassa.
Taskuparkkeeraus hirvittää monia, mutta asian ei tarvitsisi olla niin.
BuzzFeed-viihdesivusto julkaisi juuri ”kuvitetun oppaan pissapäiseen parkkeeraamiseen”. Mikä näistä on suosikkisi? 
Nuoret miehet kiinnittivät huomiota autoon, joka ei näyttänyt onnistuvan osumaan parkkiruutuun millään. Lopulta miehille selvisi, että autoa ajoi Yhdysvaltain kongressin edustaja.
Sen piti olla yksinkertainen tehtävä peruuttaa ulos parkkipaikalta. Siitä tulikin eeppinen auton ja kuljettajan välinen kamppailu. 
Sen piti olla yksinkertainen tehtävä peruuttaa ulos parkkipaikalta. Siitä tulikin eeppinen auton ja kuljettajan välinen kamppailu.