Kuva: Shutterstock

Äiti lupasi värjätä pienen poikansa hiukset - värjäys meni karmealla tavalla pieleen

02.11.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Jokainen vanhempi tietää sen tunteen, kun heistä tuntuu huonolta vanhemmalta.

Jokainen vanhempi on joskus kokenut sen päivän, kun kaikki ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Joskus sade on yllättänyt kesken päivän ja lapsella ei tietenkään ole sadevarusteita mukana tai vastaavasti lelupäivä on saattanut unohtua. 

Ashlee Mayer halusi toteuttaa pienen poikansa toiveen Halloween-asusta, johon liittyisi punaiset hiukset. Kuusivuotias Jacob oli innoissaan tulevasta kauhujen juhlasta ja kävi äitinsä kanssa ostamassa suihkutettavaa hiusväriä. Spray-pullossa olevan hiusvärin piti lähteä pois pesussa.

- Ihmettelin kummallista maalimaista hajua, joka levisi hiusväristä ruiskutuksen aikana. Ruiskutimme poikani hiukset puutarhassamme, Mayer kertoo. 

Mayer ruiskutti poikansa hiukset punaisiksi, jonka jälkeen hän luki purkin kyljessä olevaa tekstiä tarkemmin. Kävi ilmi, että nainen oli ostanut tavallista spray-maalia hiusvärin sijaan. Äiti oli kauhuissaan. 

- Purskahdin itkuun, jonka jälkeen kerroin asiasta miehelleni. Hän piti tapahtunutta hauskana, jonka jälkeen soitin vielä äidilleni, joka myös nauroi asialle, Mayer kertaa tunnelmia. 

Mayer kertoo, että hänestä tuntui kamalimmalta äidiltä koskaan. Mayer kiidätti heti poikansa suihkuun, jossa he saivat pestyä hieman punaista sävyä himmeämmäksi. Heidän ainoa vaihtoehtonsa oli leikata pojan hiukset pois episodin jälkeen. Sitä ennen äiti vei kuitenkin poikansa karkki vai kepponen -kierrokselle, jotta tämän halloween-juhla ei menisi piloille. 

Äidin mukaan sekaannus oli sattunut kaupassa, koska joku oli laittanut tahallaan tai epähuomiossa tavallisen spray-maalipurkin hiusvärien sekaan. 

Lue myös: Äiti jakoi järkyttävän kuvan kuusivuotiaasta tyttärestään - "Tätä kiusaaminen tekee"

Lähde: LADbible 

Kilpailut

Uusimmat