Kuva: Getty Images

Koira "lauloi" Britney Spearsin Toxic-hittiä - videota mahdoton katsoa hymyilemättä

23.07.2018 14:45 - Iiro Myllymäki

Riley-koiran laulunlahjat ovat ihastuttaneet Twitterissä.

Vuonna 2003 julkaistu Toxic-kappale on yksi Britney Spearsin menestyksekkään uran suurimmista hiteistä. Monet ovat vuosien varrella esittäneet oman versionsa kappaleesta, mutta uusin esimerkki on todennäköisesti se kaikkein hämmentävin. Nyt netissä leviää nimittäin video, jossa koira ”laulaa” kappaletta.

Matt-niminen Twitter-käyttäjä on jakanut palvelussa lyhyen videonpätkän, jossa hänen Riley-koiransa ulisee tutun kuuloista melodiapätkää. Koiran ääntely muistuttaa kiistattomasti Toxic-kappaleen taustaraidan legendaarista viulumelodiaa. Voit katsoa videon alla olevasta twiitistä. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Videosta on tullut todellinen viraali-ilmiö. Se on kerännyt parissa hassussa päivässä yli 4 miljoonaa katselukertaa, joten laulutaitoinen koira selvästi on huvittanut ihmisiä. Matt on selittänyt videon taustoja YouTubeen lataamallaan videolla. Mies oli ollut koiransa kanssa ulkona ihailemassa ympärillä riehuvaa myrskyä, ja Snapchatissa ollessaan mies kuuli, miten Riley alkoi ulvoa eriskummallisella tavalla. Matt päätti taltioida koiransa ulvontaa Snapchat-videolle ja päätyi tallentamaan koiransa Britney Spears -hetken.

- Videon kuvaamisen jälkeen katsoin sen varmaan noin 30 kertaa ja mietin, että tämä kuulostaa kummallisen tutulta. Kuuntelin sitä uudelleen ja uudelleen ja sitten kysyin Rileylta, lauloiko se juuri Britney Spearsia, Matt kertoo tapahtuneesta videolla. Voit katsoa koko videon alta.

Alta voit vielä katsoa Britneyn musiikkivideon Toxic-kappaleelle ja muistuttaa mieleesi, miltä Riley-koiran kuuluisuuteen singonnut kappale kuulostaakaan.

Lue myös: Poliisikoira opetettiin antamaan ensiapua - videosta viraali-ilmiö, jo yli 2,6 miljoonaa katsojaa

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat