Kuva: Getty Images

Tatuoinnit, joita julkkikset katuvat - katso kuvat

11.05.2018 17:45 - Katariina Auvinen

Suurin osa julkisuudenkin henkilöistä on rakkauden huumassa tatuoinut puolisoaan merkitsevän symbolin tai jopa nimen itseensä.

Tatuoinnit ovat kauniita ja persoonallisia koristeita iholla, mutta joskus mieli tai elämäntilanne muuttuu sen verran, että kuva ei tunnukaan enää täysin omalta. Jopa julkisuuden henkilöt ovat kertoneet katuvansa joitain tatuointeja itsellään.  

Angelina Jolie

Angelina Jolie seurusteli Billy Bob Thorntonin kanssa muutaman vuoden. Suhteen aikana Jolie tatuoi hänen käsivarttaan koristaneen lohikäärmeen päälle Billy Bobin nimen. Kun parin avioero astui voimaan vuonna 2003, nainen päätti poistattaa nimen. 

(kuva: Getty Images )

Britney Spears 

Britney Spearsilla on kehossaan yhdeksän pientä tatuointia, mutta eniten hän on katunut lantiolleen ottamaansa kiinalaista symbolia, jonka merkitys onkin täysin toinen mitä nainen itse oletti. Spears on poistattanut tatuointinsa kaikessa hiljaisuudessa. Symbolin piti kuvata mysteeriä, mutta sen sijaan se tarkoittikin outoa. Spears tatuoi kiinalaisen merkin kukaksi, mutta poistatti tämän jälkeen epäonnisen leiman. 

Britney Spears otti tatuoinnin vuonna 2001. (kuva: Getty Images )

Eva Longoria 

Viimeisillään raskaana oleva, Eva Longoria, on onnellisesti yhdessä nykyisen miehensä, Jose Bastónin kanssa. Longoria vannoi ikuista rakkautta hänen entistä mieheään, Tony Parkeria, kohtaan. Koripalloilija Parker pelasi numerolla yhdeksän, jonka pelinumeron Longoria tatuoi myös niskaansa. Hän poistatti tatuoinnin kaksi vuotta avioeron jälkeen. 

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Christina Aguilera

Christina Aguilera otatti käsivarteensa hänen entisen miehensä, Jordan Bratmanin, nimikirjaimet. Kirjaimet oli tatuoitu hepreaksi, mutta kuten myös Spearsin tapauksessa niin myö Aguileran tatuoinnin merkitys oli hieman erilaisempi. Käsivarressa luki nimikirjainten sijaan numero, 12. Bratmanin ja Aguileran viiden vuoden avioliitto päättyi vuonna 2014, jonka jälkeen nainen kertoi poistavansa tatuoinnin. 

(kuva: Getty Images )

Heidi Klum

Entinen huippumalli, Heidi Klum, oli pitkään yhdessä laulaja, Sealin, kanssa. Nainen päätti ottaa käsivarttaan koristamaan Sealin nimen sekä tähtiä, jotka kuvaavat parin lapsia. Vaikka rakkaus ei kestänytkään, tatuointi pysyi naisen käsivarressa pari vuotta eron jälkeen. Klum on kertonut olevansa onnellinen, että päätyi poistattamaan tatuoinnin. He erosivat vuonna 2012. 

(kuva: Getty Images )

Lue myös: Robbie Williams paljasti uuden tatuointinsa - jakaa vahvasti mielipiteet

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat