Kuva: Shutterstock

Uusi vihkisormustrendi jakaa mielipiteet - "Tämä on kamala idea"

09.03.2018 20:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 5 049 kertaa

Monen mielestä sormilävistyksenä otettu sormus voi olla terveydelle haitallinen.

Jos perinteinen vihkisormus ei tunnu sopivan omaan tyyliin, nyt vihkisormuksen sijaan voi hankkia lävistyksen sormeen. Cultura Colectiva +:n Facebook-sivulla on jaettu video tällaisista lävistyksistä, ja videota on katsottu jo yli neljä miljoonaa kertaa. Videolla nähdään monenlaisia variaatioita sormeen laitettavasta lävistyksestä. Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Videota on jaettu ahkerasti eteenpäin, ja se on myös kerännyt runsaasti kommentteja. Monissa suosituimmissa kommenteissa varoitetaan, että tällaisissa lävistyksissä on vaaransa. Monen mielestä on vastuutonta ylipäätään jakaa tällaista videota ja markkinoida kenties terveydelle haitallisia lävistyksiä.

”Tämä on todella haitallinen toimenpide, joka 95 prosentissa tapauksista johtaa siihen, että koru pitää poistaa, ihoon tulee arpi tai lävistys voi johtaa jopa tulehdukseen”, kommentoi ammattimaisena lävistäjänä itsensä esittelevä mies. Monet muutkin kommentoijat ovat huolissaan tulehdusten vaarasta.

”Kätesi koskettavat ihan kaikkea. Se on viimeinen paikka, mihin lävistystä kannattaa ottaa”, kommentoi toinen.

”Voisitteko lopettaa mainostamasta tällaisia kamalia ideoita? Oikeasti. Vain ei-ammattimainen lävistäjä tekisi tällaisen”, on myös kommentoitu.

Videolla lukee, että lävistetyn ihon toipumiseen menee kokonainen vuosi ja siinä painotetaan, että vain ammattilaisen tulee antaa laittaa lävistys paikalleen.

Lue myös: Nyt suositaan värillisiä kiviä ja ruusukultaa - katso tulevan vuoden upeimmat sormustrendit

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat