Kuva: Shutterstock

Hääpuheet, jotka menivät karmealla tavalla pieleen - lue ja naura

01.03.2018 11:45 - Katariina Auvinen

"Naiset tarvitsevat jotain maskuliinista jalkojensa väliin."

Hääpäivään sisältyy paljon jännitystä. Puheet ovat monissa juhlissa yksi ohjelmanumero, jolloin ääneen pääsevät esimerkiksi appivanhemmat tai bestmanit. Tämä ohjelmanumero voi mennä myös karmealla tavalla pieleen. Reddit-käyttäjät paljastivat epäonnisimmat juhlapuheet, joita he ovat todistaneet. 

"Sulhasen äiti piti puheen häissä, jossa hän koko ajan kutsui morsianta Elisabethiksi. Morsiamen nimi ei todellakaan ollut Elisabeth, mutta sen sijaan sulhasen ystävän nimi oli. Tämä ystävä oli vielä superkaunis, eikä ollut vaikea arvata, että äiti olisi halunnut poikansa naivan tämän." 

"Bestman sanoi puheessaan ainoastaan yhden asian. Mies kertoi meidän kaikkien olevan häissä vain yhden asian vuoksi, todella hyvä nainen kuoli, joten hän toivoi tämän lepäävän rauhassa. Sulhasen ensimmäinen vaimo oli kuollut kymmenen vuotta sitten." 

"Olimme vastaamassa tarjoilusta eräässä hääseremoniassa, joka pidettiin rannalla. Kaikkien leuat taisivat loksahtaa, kun näimme hääparin. He eivät voineet olla kahtakymmentä vuotta vanhempia. Morsiamen isä piti puheen, jonka aikana hän luetteli kaikki asiat, jotka hänen tyttärensä on jättänyt kesken. Hän kertoi tyttärensä olevan hemmoteltu kakara, joka on aina saanut tahtonsa läpi. Sulhasesta tuntui varmaan upealta tämän jälkeen."

"Bestman pyysi omalta vaimoltaan eroa kaiken hääkansan edessä. Hän sanoi, ettei hänen vaimonsa suostu jättämään tätä ellei mies tee isoa numeroa asiasta." 

"Bestman hoippui lavalle ilmiselvästi aivan liian humalassa. Kun hän otti muistiinpanonsa esille ja avasi suunsa ulos tuli valtava oksennus. Mies oli todennut, että ei hänen tuota pitänyt sanoa. Sulhanen raahasi miehen pois lavalta."

"Sulhasen isoisä käveli mikin luokse ja sanoi sulhaselle, että toivottavasti tämä teki oikean valinnan. Tämän jälkeen hän käveli pois."

"Morsiamen ystävä piti puheen, joka meni muuten erinomaisesti poislukien miehen lausuma viimeinen virke. Miehen mukaan häät voisivat olla hänen ja morsiamen, jos hän ei olisi sekoittanut asioita." 

"Morsian oli tykästynyt ratsastukseen, mutta kun hän tapasi tulevan miehensä, innostus oli hiipunut. Tähän tarttuen, bestman kertoi vakavalla naamalla, että naiset tarvitsevat jotain isoa ja maskuliinista heidän jalkojensa väliin."

Lue myös: Voiko hääkuvaus mennä pahemmin pieleen? Kuvaaja unohti hääparin, kuvasi vain takapuolia!

Lähde: Reddit 

Kilpailut

Uusimmat