Kuva: Shutterstock

Nainen dokumentoi anoreksiasta toipumisensa Instagramiin - matka kestänyt jo lähes kaksi vuotta

06.02.2018 21:45 - Katariina Auvinen

Connie Inglisiä seuraa Instagramissa jo lähes 90 000 ihmistä.

Vain kaksi vuotta sitten Connie Inglis, 23, kärsi syömishäiriöstä, joka vei hänet lopulta sairaalaan. Parikymppinen Inglis on taistellut syömishäiriötä vastaan jo 12 vuotta. Kun hän joutui sairaalaan, hänen painonsa vastasi viisivuotiaan lapsen keskimääräistä painoa. 

Hän kertoi BBC-julkaisulle, että sairaalassa hänestä tuntui epätoivoiselta. Hän toivoi, että olisi vain kuollut pois. Hän joutui sairaalahoitoon kolme kertaa anoreksiansa vuoksi. 

Nainen päätti kuitenkin dokumentoida oman toipumisprosessinsa Instagramiin, ja se on auttanut häntä saavuttamaan terveellisemmän elämän. Matka ei ole kuitenkaan ollut helppo. 

Inglis on aina ollut omien sanojensa mukaan huono puhumaan tunteistaan. Se on johtanut jopa siihen, että 13-vuotiaana tyttö oli puoli vuotta puhumatta, koska hän ei halunnut kertoa vanhemmilleen, miltä hänestä tuntuu. 

- Ainut miten kommentoin vointiani oli vain, että kerroin kaiken olevan hyvin, hän sanoo. 

Hän on julkaissut omia kuviaan Instagramissa nyt kahden vuoden ajan. Hän toivoo, että voisi käsittelemättömillä ja aidoilla kuvilla saada myös muut ymmärtämään, että jokaisen vartalo on hyvä juuri sellaisena kuin se on. 

Inglisiä seuraa Instagramissa lähes 90 000 henkilöä. 

Lue myös: Anoreksiaa sairastanut nainen julkaisi järkyttävän kuvan: "Olin tuntien päässä kuolemasta"

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat