Kuva: Fotolia / Youtube

Kissat söivät kannabista, omistaja taltioi lopputuloksen - video leviää nyt netissä

12.11.2017 22:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 1 944 kertaa

Kissat nähdään videolla makoilemassa lattialla raukeina.

Yhdysvaltain Massachusettsissa asuvan naisen kissoistaan kuvaama video on lähtenyt leviämään netissä, uutisoi Lad Bible. Nainen väittää, että hänen kaksi kissaansa ovat videolla kannabiksen vaikutuksen alaisina. Kannabiksen käyttö on ollut Massachusettsissa laillista noin vuoden ajan.

Nainen kertoo videon kuvaustekstissä, että hänen kannabiskasvattamonsa valot olivat menneet rikki, joten hän oli siirtänyt kasvit hetkeksi toiseen huoneeseen saamaan auringonvaloa. Naisen ollessa hetken aikaa poissa huoneesta kissat olivat päättäneet napostella kannabiksen lehtiä.

Videolla nähdään, miten naisen kaksi kissaa makoilevat raukeina lattialla. Nainen kysyy kissoilta rauhalliseen sävyyn, ovatko ne syöneet naisen kasveja. Voit katsoa videon alta:

Kannabiksen kuluttamista ei suositella eläimille. VetStreet-sivuston mukaan kissoille ja koirille kannabis aiheuttaa muun muassa koordinaatiokyvyn heikkenemistä ja virtsan pidätyskyvyttömyyttä. Kannabis vaikuttaa eläimiin useimmiten rauhoittavasti, mutta noin 25 prosentilla lemmikeistä vaikutus onkin päinvastainen. Tällöin lopputulemana eläimet tulevat levottomiksi ja sydämensyke kiihtyy.

YouTubeen ladatun kissavideon kommenteissa osa on huolissaan kissojen voinnista, kun taas osa epäilee koko videota lavastetuksi. Monet ovat puolestaan kiinnittäneet huomionsa siihen, että video on kuvattu pysty- eikä vaakasuunnassa.

Mitä itse olet mieltä videosta? Onko ”pilvessä olevien” kissojen katsominen hauskaa vai tulitko pikemminkin huolestuneeksi kissojen voinnista?

Lue myös: Järkyttävä trendi huolestuttaa eläinlääkäreitä: Koirille ja kissoille myydään kannabista lääkkeenä

Lue myös: Koira söi kannabista, omistaja jakoi huvittuneena lopputuloksen videolla - reaktiot jakautuivat

Lähteet: Lad Bible, Boston Globe

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat