Kuva: Fotolia

Kaksi urosleijonaa kuvattiin parittelemassa - raivo repesi yllättävältä taholta

04.11.2017 13:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 3 066 kertaa

Kenian elokuvasensuurista vastaava mies haluaa, että "homoleijonien" käytös tutkitaan.

Keniassa on kohistu kahdesta urosleijonasta otetusta kuvasta. Kuvassa leijonat parittelevat keskenään kenialaisella luonnonsuojelualueella. Voit katsoa kuvan alla olevasta twiitistä:

(kuva: Twitter)

Kuvan on nostanut keskusteluun Kenian elokuvasensuurista vastaavan lautakunnan toimitusjohtaja Ezekiel Mutua, joka on kuvassa esiintyvästä toiminnasta pöyristynyt.

Mutua uskoo, että kyseiset leijonat ovat saaneet vaikutteita luonnonsuojelualueella vierailleista homoturisteista, jotka ovat ”käyttäytyneet huonosti”. Hän myös uskoo, että ihmisiä riivaavat paholaismaiset henget ovat nyt siirtyneet eläimiinkin.

- Nämä hullut homoeläimet pitää eristää ja niiden käytöstä pitää tutkia, sillä tämä ei ole normaalia. Eläimilläkin seksin tarkoitus on lisääntyminen. Kaksi urosleijonaa ei voi lisääntyä, ja tätä myötä menetämme koko leijonien lajin, Mutua sanoo Nairobi Newsille.

Mutua tunnetaan homovastaisuudestaan. Elokuvasensuurista vastaavana viranomaisena hän on kieltänyt elokuvia ja tv-sarjoja, joissa hänen mielestään mainostetaan homoseksuaalisuutta. Kahden miehen välisestä seksistä voi joutua Keniassa vankilaan jopa 14:ksi vuodeksi.

Leijonavalokuvan ottanut Paul Goldstein kuvailee näiden kahden urosleijonan välistä parittelua poikkeukselliseksi.

- Leijonien parittelu kestää yleensä muutaman sekunnin ajan, mutta nämä leijonat tekivät sitä yli minuutin. Sen jälkeen leijonien välinen keskinäinen kiintymys oli selvästi nähtävissä, toisin kuin silloin kun naaras ja uros vetäytyvät parittelusta hyvin rajusti, Goldstein kuvailee.

Lue myös: Vuoden hauskimmat lemmikkikuvat on valittu - nyt saa nauraa!

Lähde: Metro.co.uk

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat