Kuva: Fotolia

Juuri synnyttäneen äidin kuvasta nettihitti - ylistää hoitajien työtä

20.09.2017 19:45 - Katariina Auvinen

Suurin osa kuvaa kommentoineista kertoo kuvan vievän heidät takaisin synnytyksen jälkeiseen hetkeen.

Eräs äiti jakoi valokuvaajana toimivan ystävänsä otoksen Facebookissa, joka näyttää juuri synnyttäneen naisen ja hoitajan herkän suhteen. Kuvan oli ottanut valokuvaaja, Katie Lacer, joka oli kutsuttu ikuistamaan syntymän ihme. 

Lacer otti kuvan asiakkaansa ensimmäisestä hetkestä vessassa synnytyksen jälkeen. Kuvassa hoitaja näyttää, miten kylmäpussi kannattaa laittaa alushousuihin helpottamaan kipua ja turvotusta synnytyksen jälkeen. 

Kuvan julkaissut äiti kertoo, että tapaus vie hänet elävästi muistamaan oman synnytyksensä. 

"En ikinä unohda näiden hoitajien kasvoja, jotka seurasivat minua vessaan jokaisen lapsen syntymäni jälkeen. Juuri sillä hetkellä olin niin haavoittuvainen, runneltu ja väsynyt. He kuitenkin kohtelivat minua niin kiltisti ja kunnioittavasti. Nämä hetket ovat ollee niin voimaannuttavia. Minusta on tuntunut, että koko kylä huolehtisi minusta." 

Kuvaa kommentoineet ovat hekin löytäneet itsensä muistelemasta omaa synnytystään. Monet ovat jakaneet myös kuvan siitä hetkestä, kun he ovat saaneet lapsensa ensimmäisen kerran syliinsä. He kertovat arvostavansa hoitajan työtä entistä enemmän. 

Lue myös: Kätilö, Petra, jakoi paljon puhuvan kuvan synnytysosastolta - lukuisia kannustusviestejä

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat