Lesboilla on nyt oma häälehti! Idea heteronäkökulmaan kyllästyneeltä naisparilta

10.03.2017 21:15 - Erica Alaluusua

Dancing With Her -nimisen häälehden ensimmäisen numeron voi lukea veloituksetta verkosta.

Kun australialaisnaiset Tara Baker, 28, ja Arlia Hassell, 30, päättivät mennä naimisiin, he suuntasivat pikimmiten metsästämään häälehtiä, saadakseen inspiraatiota ja apua suunnitelmiinsa. Yllätyksekseen he löysivät häälehdistä vain heteropareja ja tajusivat, että koska heillä oli vaikeuksia löytää itselleen suunnattuja häälehtiä, myös muillakin täytyi olla. 

Tästä pariskunta sai idean ottaa ohjat omiin käsiinsä, jonka myötä syntyi Dancing With Her -häälehti. Lehti tulee kertomaan tarinoita oikeista naispareista ja heidän häistään, sekä antamaan vinkkejä suunnitteluun. 

Häälehden ensimmäinen numero on luettavissa ilmaiseksi verkosta. Baker ja Hassell ovat myös perustaneet rahankeräyskampanjan, jotta lehden tuotanto saataisiin käyntiin. 

- Lehti tulee ehdottomasti olemaan korkealuokkainen. Meille on sanottu, että lehdet ovat poistumassa muodista, mutta me arvostamme oikeaa lehteä, sen hajua ja tuntua. Se tullaan tuottamaan korkealuokkaiseen paperiin ja ekologisesti. Se on yksi tärkeimmistä painopisteistämme, Hassell summaa.

Kerää kiitosta

Hassell ja Baker kertovat, että lehti on saanut jo suuren suosion, ja ilmaista numeroa on ladattu jo yli tuhat kertaa. Lukuisat parit ovat myös ottaneet heihin yhteyttä, toivoen että voisivat jakaa myös oman tarinansa, sekä kiitelläkseen lehden julkaisemisesta.

Naispareille suunnatun häälehden perustanut pariskunta toivookin, että lehti olisi yksi tapa lisää ylistää kaikkea rakkautta. 

- Ihmiset juhlivat häitään sekä sitä, mitä he ovat, eikä sitä tulisi mielestämme piilotella. Sen sijaan sitä pitäisi jakaa maailmalle, Baker toteaa.

- Ole ylpeä parisuhteestasi. Ihmiset kokevat yhä syrjintää laissa sekä ympärillään olevilta ihmisiltä, ja toivomme sen muuttuvan. Toivomme, että lehtemme auttaa hääteollisuuden muuttamisessa oikeaan suuntaan. 

Lehden sivuille pääset tästä.

Lue myös: Suomalaiskauppa teki linjanvedon seksuaalivähemmistöjen puolesta: Jos tämä häiritsee, mene muualle

Lue myös: Suositun naistenlehden kannesta nettihitti - muutti nimensä sateenkaaren väreihin

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat