Isoäidin lähettämästä syntymäpäiväkortista nettihitti - haukkumasana keskellä korttia!

23.02.2017 13:45 - Senja Rapila

Vaikka isoäiti luuli lähettävänsä normaalin syntymäpäiväkortin, kortin sanoma oli todellisuudessa humoristisen loukkaava.

Henry Fraser tuli tutuksi sosiaaliselle medialle hyvin taitavana suumaalarina. Hän siis maalaa suunsa avulla, sillä hän halvaantui olkapäistä alaspäin sukellusonnettomuudessa vuonna 2009.

Nyt Fraser on täyttänyt 25-vuotta ja  jakanut yli 50,6 tuhannelle Twitter-seuraajalleen hilpeän kuvan isoäitinsä lähettämästä syntymäpäiväkortista. Isoäidin lähettämässä kortissa lukee: "Pystyn parhaiten kuvaamaan sinua vain muutamalla sanalla... loistava, ihana, mahtava, hämmästyttävä."

Adjektiivien ensimmäiset alkukirjaimet on kuitenkin tummennettu ja suurennettu, jolloin niistä tulee englanninkielinen sana twat, joka tarkoittaa tyhmää/idioottia. Isoäiti ei tätä viittausta ollut selkeästi tajunnut ostaessaan kyseisen syntymäpäiväkortin lapsenlapselleen ja Fraser jakoikin kuvan kortista huvittuneena Twitter-tilillään.

"Sain tämän syntymäpäiväkortin isoäidiltäni. Ajatus on kaunis, mutta hän ei tajunnut mitä tämä kortti yritti oikeasti sanoa!" Fraser kirjoitti lisäämänsä kuvan yhteyteen nauruhymiöiden kera.

Voit katsoa kuvan kortista alapuolelta.

Lue myös: Kyynelvaroitus! Isä yllättää tyttärensä ikimuistoisella tavalla, katso

Lue myös: Raavas mies purskahti itkuun avattuaan syntymäpäivälahjansa - katso liikuttava video

Lue myös: 155-senttinen isoäiti yritti laittaa nukkuvan vauvan pinnasänkyyn - seurauksesta nettihitti!

Kilpailut

Uusimmat