Kuva: Facebook / Fotolia

Maailman kiitollisin eläin? Hulvaton kuva pelastetusta seeprasta leviää

15.02.2017 20:15 - Senni Loikala

Miksi peitellä onneaan, jos sen voi näyttää! Tätä elämänohjetta taitaa noudattaa seepra, joka levittää hyvää mieltä netissä.

Kun orvot löytöeläimet saavat uuden kodin ja toivoa tulevaisuuteensa, saattavat ne tuntea itsensä onnellisiksi. Näin voisi päätellä orvoksi jääneestä, mutta vastikään uuden kodin saaneesta seeprasta, jonka kuva on lähtenyt leviämään netissä.

Kuvassa Ngulia-niminen seepra hymyilee kameralle sellaisella Pepsodent-hymyllä, että eläimen lähes koko hammasrivistö on näkyvissä. Otosta voi olla varsin hankala katsoa suupielet alaspäin vääntyneinä tai otsa kurtussa.

Kenialainen orpoeläimiä pelastava organisaatio jakoi kuvan pelastamastaan iloisesta seeprasta viime viikolla Facebook-sivullaan. Päivityksessä kerrotaan, että tarkoituksena on päästää seepra jälleen luontoon sen itsensä ollessa siihen valmis. Päivitys on kerännyt viikossa yli 16 000 tykkäystä ja erittäin vilkasta keskustelua.

Tämä seepra ei ainakaan onneaan peittele. Onko eläimen elämänasenne sinusta oikea?

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Tiedätkö, mistä seeprat ovat saaneet raitansa? Valista itseäsi lukemalla aiemmin julkaisemamme artikkeli, johon pääset tästä.

Kilpailut

Uusimmat