Maatiaiskissoista on löytynyt uusi värivariantti.
Hiljattain Kanadan ja Yhdysvaltojen jalkapallon ammattilaisliiga MLS:n ottelussa nähtiin spektaakkelimainen välikohtaus.
Korona-aikoihin otetut lemmikit ja heikko taloudellinen tilanne näkyvät eläinten hoidon laiminlyöntinä ja hylkäämisenä.
Ramseksen emo löydettiin tiineenä kissapopulaatiosta.
Etsimme erilaisia tarinoita rescue-eläimistä uutta juttusarjaamme varten.
Ramseksen emo löydettiin tiineenä kissapopulaatiosta.
Radio Novan Aamussa Minna kertoo someraivosta ja Kimmo on käynyt viikonloppuna ristiäisissä. Minnan käsittelyssä on myös sanonnat joihin liittyy eläin ja käy ilmi että Kimmo on mokannut viikonloppuna, kuuntele Iltapalat tästä!
Etsimme erilaisia tarinoita rescue-eläimistä uutta juttusarjaamme varten.
Radio Novan Aamussa käydään läpi autojen nimeämistä ja eläinten ikää. Minnalla on ajatus mitä hän voisi tehdä työkseen jos radioura päättyisi ja Kimmo on ensi viikon pois lähetyksestä, kuulet syyn täältä!
Radio Novan Päivässä alettiin seuraamaan Jorman ja hänen ystäviensä matkaa kohti Slovakian ja Puolan rajaa. Tuottaja-Nea kävelee työpaikan käytävillä edelleen shortsit jalassa, kun Niinalla on jo syksy sydämessä. Millä nimellä kutsut itseäsi omalle lemmikillesi? Elastinen ja BESS vierailivat studiossa perjantaina julkaistun ”Pimee”-kappaleen vuoksi. Kuuntele kooste tästä!
Luonnon tarkkailu voi lisätä myös halua suojella luontoa.
Tiistain lähetyksessä jaetaan kokemuksia koteihin eksyneistä villieläimistä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan kiusallisia sosiaalisia tilanteita kulkuvälineissä. Suvi on saanut parkkifirmalta kotiinsa laskun, jota ei niele. Miten pitkälle Suvi on valmis menemään periaatteidensa kanssa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Kuva esittää suurimman osan mielestä joko aasia tai hyljettä.
Tilaston Suomen uhanalaisimmista lajeista herätti Minna Viitalähteen kiinnostuksen. Syntyi kirja, joka tutustuttaa kotimaamme harvinaisuuksiin.
Nea otti yhteyden Australiaan, jossa Sini Ariell perheineen nauttii talviajasta. Millainen on Australian koronatilanne tällä hetkellä ja mikä sai Sinin totaalisesti säikähtämään pimeällä autotiellä?Kuuntele Nean ja Sinin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Radio Novan Kesäaamussa pohditaan mitkä asiat menevät parisuhteen edelle. Eskon paikkoja kolottaa ja Suvi päivittelee mansikkalaatikoiden hintaa. Kesäaamussa listataan myös asioita, joita ei enää vaan jaksa. Kesäaamun vieraana ihana Alina Voronkova. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!