Kuva: Fotolia

Lapsen koulutehtävä paljasti isälle surullisen totuuden pojan arjesta - liikuttava kirjoitus leviää

26.09.2016 13:45 - Rea Tallgren

11-vuotias Christopher oli kertonut tehtävässä, kuinka monta ystävää hänellä on. Vastaus oli musertava.

Bob Corneliuksella on 11-vuotias autistinen poika Christopher. Kun Bob tarkisti poikansa koulutehtävää, sai hän tietoonsa todella surullisen seikan poikansa arjesta koulussa. 

Tehtävässä oli pitänyt kertoa itsestään ja omasta elämästään erinäisiä seikkoja. Tehtävässä kysyttiin muun muassa lempiruokaa ja lempiurheilulajeja. Christopher oli vastannut kaikkiin kohtiin hienosti. 

Kohtaan, jossa kysyttiin joidenkin ystävien nimiä, oli Christopher vastannut: "Ei minulla ole yhtäkään."

Bob nosti asian esille internetissä. Hänen mukaansa kuva kertoo surullista tarinaa siitä, että erityislapset eivät usein tunne kuuluvansa ryhmään samalla tavalla kuin muut.

Hän pyytääkin kaikkia puhumaan lastensa kanssa erilaisuudesta ja siitä, että jos jonkun huomaa olevan yksinäinen, kannattaisi yrittää ottaa hänet mukaan porukkaan. 

"Se lapsi, joka lopulta tulee lähestymään poikaani, joka tulee ottamaan hänet mukaan leikkeihin, joka tulee auttamaan häntä... se lapsi tulee olemaan hänen ensimmäinen, todellinen ystävänsä. Ja minä tulen olemaan ikuisesti kiitollinen."

Lue koko päivitys alta tai tästä

Kirjoitusta on jaettu viikossa yli 50 000 kertaa. Bob on myös päivittänyt kirjoitukseen saaneensa tuhansia ja tuhansia viestejä ja kortteja Christopherille. 

Lue myös: Opettaja kertoi lapsille kiusaamisesta - kuvasta nettihitti

Lue myös: Yllättävä tutkimus: Loppuvuonna syntyneet lapset menestyvät parhaiten koulussa

Kilpailut

Uusimmat