Kuva: Fotolia

Isän hellyyttävä kirjoitus naurattaa netissä: "Vaimoni haluaa lisää lapsia, mikä häntä vaivaa?!"

20.09.2016 16:45 - Rea Tallgren

Bloggaajaisä tekee kirjoituksessaan selväksi sen, ettei hänen mielenterveytensä välttämättä kestä kolmannen lapsen hankkimista

Brad Kearns pitää suosittua DaDMuM-blogia, johon hän kirjoittaa ajatuksiaan lapsiperheen arjesta sekä isyydestä. Kearnsin tuore kirjoitus on niin hellyyttävä, että se vetää väkisinkin suun hymyyn.

Kirjoituksessaan Kearns ruotii tämänhetkistä elämäänsä "hyperaktiivisen" taaperon ja viisikuukautisen vauvan isänä. 

"Välillä tuntuu siltä kuin olisin vankilassa. Joka kerta, kun herään yöllä tyynnyttelemään itkevää vauvaa, tuntuu se samalta kuin kaivaisin lusikalla pakoreittiä vankilasta", mies sanailee. 

Hänen mukaansa hyvien unien nukkuminen on hänelle tällä hetkellä "yhtä todennäköistä kuin kultaisen nugetin löytäminen viemäristä."

Kearns myös kehuu estoitta vaimoaan, jota kutsuu paljon vahvemmaksi kuin itseään. Silti hän kertoo olleensa shokissa, kun vaimo oli yllättäen ehdottanut hänelle, että he yrittäisivät kolmatta lasta. 

"Mitä v*ttua vaimo?!", Kearns kysyy ja jatkaa, että vaimon on pakko olla täysin harhainen univajeen takia, sillä "miten kukaan muuten voisi ehdottaa samaa tässä tilanteessa?"

Kearns summaa, että kolmannen lapsen hankkiminen heidän tilanteessaan oli ajatuksena sama kuin "luopuminen siitä lusikasta, jolla itselleen yrittää kaivaa pakoreittiä vankilasta ja koko urakan joutuisi aloittamaan alusta käyttäen pelkkiä paljaita sormiaan."

Lue koko hauska kirjoitus tästä

Lue myös: Äidin koskettava ennen ja jälkeen -kuva muistuttaa, että lapsensa voi menettää koska tahansa

Lähde: Facebook

Kilpailut

Uusimmat