Kuva: Shutterstock

Koomasta herännyt Lisa, 27, sai elämää muuttaneen uutisen - hänestä oli tullut tyttövauvan äiti

13.02.2019 10:45 - Katariina Auvinen

Kouluavustajana työskentelevä Lisa ei tiennyt olevansa raskaana.

Kouluavustaja työskennellyt Lisa Davey, 27, oli kärsinyt selittämättömistä vatsakivuista jo tovin, kun hän päätti lähteä sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Aiemmin lääkärit olivat huomanneet vatsanseudun pömpöttäneen, joten he epäilivät vatsakivun johtuvan tulehduksesta. 

Kun nainen hakeutui sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin yllätys oli melkoinen, kun ultrassa näkyikin toisen sydämen sykkeet. Davey oli tietämättään viikolla 26 raskaana. Valitettavasti ilo jäi lyhyeksi, koska tutkimuksissa selvisi myös, että nainen kärsi vakavasta ja harvinaisesta raskauskomplikaatiosta, joka liittyy korkeaan verenpaineeseen ja maksan toimintaan. Eikä siinä vielä kaikki, naisella oli myös verenmyrkytys. 

Hänen tilansa huonontui uutisten jälkeen nopeasti ja Daveyn elintoiminnot alkoivat hiipumaan. Hänet kiidätettiin teho-osastolle, jossa hän vaipui vähäksi aikaa koomaan. Lääkärit päättivät tehdä keisarileikkauksen, jotta niin äiti kuin lapsikin voitaisiin pelastaa. 

Kun Davey heräsi koomasta, hän sai kuulla olevansa tyttövauvan äiti. 

- Se tuntui uskomattomalta. Olin työskennellyt noin 80 tuntia viikossa ja nostellut raskaita laatikoita koko raskausaikani. Minulla ei ollut minkäänlaisia raskausoireita, joten uutinen tuli täysin yllätyksenä, nainen kertoo. 

Koska tuore äiti oli niin vaikuttunut erään hoitajan toiminnasta, hän päätti nimetä tyttärensä tämän mukaan. Tytär sai nimen Danielle ja niin äiti kuin lapsikin voi hyvin. 

Lue myös: Uneksitko usein olevasi raskaana? Lue, mitä kaikkea se kertoo elämäntilanteestasi

Lue myös: Raskaudesta muuttunut vartalo ajoi Cardi B:n masennukseen - tähti suree yhä painoaan

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat