Kuva: Fotolia

Äidin keittiössä odotti aamulla alaston mies - nainen luuli auttaneensa illalla omaa poikaansa

31.10.2017 18:15 - Katariina Auvinen

Äitiä odotti aamulla hieman erikoisempi yllätys halloween-juhlien jäljiltä.

Isossa-Britanniassa asuva Juliet Jarvis, heräsi halloween-yönä kolinaan, joka kuului alakerrasta. Jarvis ponkaisi ylös sängystä huomatakseen, että hänen pukeutumishuoneensa lattialla makasi alaston mies, peiton alla. Miehen toista puolta kasvoista koristi pääkallomainen halloween-maski

Äiti ei siitä hätkähtänyt vaan auttoi miehen pään alle tyynyn varmana siitä, että kyseessä olisi hänen poikansa Stewart Kinsey. Aamu koitti ja Jarvisin pankkiirimies kiiruhti yläkertaan. 

- Alakerrassa on alaston mies, joka ei todellakaan ole Steward, mies kertoi Jarvisille The Sun-julkaisun mukaan. 

Kävi ilmi, että tukevassa humalassa ollut mies oli, Marc Campfield, jolla ei ollut mitään tietoa miten hän oli päätynyt kyseiseen taloon. Campfield oli maalauttanut toisen osan kasvoistaan pääkalloksi, joten Jarvis ei tiennyt ettei kyseessä ole hänen poikansa. 

Mitä ilmeisimmin autoalalla työskentelevä Campfield oli heitetty yökerhosta ulos liiallisen humalansa vuoksi. Sen jälkeen hän oli hoiperrellut Jarvisin taloon, heittänyt kaikki mutaiset vaatteensa pois ja ryöminyt peiton alle. 

Äitiä tilanne lähinnä huvitti. Hän ei ollut pahoillaan tapahtuneesta, vaan kirjoitti siitä pitkän kirjoituksen Facebookiin. Hän kutsui Marcia hänen uudeksi pojakseen. Hän kertoi miettineensä tilanteessa, että hänen pojallaan olisi ollut vain vähän rankempi ilta. 

Sen sijaan Stewart-poika oli julkaisun mukaan pettynyt siihen, että hänen oma äitinsä ei tunnistanut oliko kyseessä oma poika vai ei. 

Lue myös: Entinen poikabändi esiintyi aamuohjelmassa - erikoiset tanssiliikkeet saivat Twitterin sekaisin

Lähde: The Sun 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat