Sketsisarja parodioi Justin Bieberin pullistelumainosta: Meitsi on nyt iso poika

20.01.2015 20:50 -

Pari viikkoa sitten julkaistu Calvin Kleinin alusvaatemainos on ollut yksi puhutuimmista aiheista sosiaalisessa mediassa. Lehdissä on spekuloitu muun muassa miten paljon Justin Bieberin kuvia on korjailtu ja hänen lihaksiaan ja etuvarustustaan pullistettu jälkikäsittelyssä. Kohusoppaa tuli nyt hämmentämään myös yhdysvaltalainen sketsisarja. 

Calvin Kleinin tuoreimmassa mainoskampanjassa esiintyvä, 20-vuotias poptähti Justin Bieber aiheutti melkoisen kohun kuvillaan. Lukuisissa suomalaismedioissakin on spekuloitu jopa väsymiseen asti sitä, miten paljon nuoren popparin lihaksia on suurennettu ja nivusaluetta paisutettu mainoskuvissa.

Kampanjaa varten on myös tehty eroottisviritteinen tv-mainos, jossa Bieber esiintyy huippumalli Lara Stonen kanssa.

Yhdysvaltain suosituimpiin sketsisarjoihin jo 40 vuoden ajan kuulunut Saturday Night Live parodioi lauantaina monen mielestä melko osuvastikin Bieberin mainosta. Mainoksessa irvaillaan muun muassa Bieberin nuorelle iälle, sille kuuluisalle selfie-ilmeelle sekä pahan pojan imagolle. Mainoksessa Bieberiä esittelevä Kate McKinnon pullistelee lihaksiaan, esittelee tatuointejaan ja kehuskelee runsasta etuvarustustaan.

Ja alkuperäinen mainoshan näytti tältä: 

Kuva: Kuvakaappaus / YouTube

(Maria Rautio / Radio Nova, YouTube)

Kilpailut

Uusimmat