Stayin' Inside -biisin video on kerännyt yli 600 000 katselukertaa YouTubessa.
Miehen kuvissa ruoat ja esineet saavat yllättäviä käyttötarkoituksia.
Nuorukainen käyttää nokkelissa parodiakuvissaan apuna muun muassa keittiövälineitä ja huonekasveja.
Suomalainen Teija esittelee tuoreella videolla rohkean tyylin.
Tom Lenk inspiroituu tähtien tuoreista kuvista.
Odotusaika ei ole pelkästään ruusuilla tanssimista, minkä todistaa raskautta parodioiva video.
Miten homomiehet tervehtivät toisiaan kun paikalla ei ole heteroja?
Kesä lähestyy ja postiluukusta on saattanut jo tipahtaa muutama hääkutsu. Mitä jos avioituminen olisikin leviävä tauti?
Pari viikkoa sitten julkaistu Calvin Kleinin alusvaatemainos on ollut yksi puhutuimmista aiheista sosiaalisessa mediassa. Lehdissä on spekuloitu muun muassa miten paljon Justin Bieberin kuvia on korjailtu ja hänen lihaksiaan ja etuvarustustaan pullistettu jälkikäsittelyssä. Kohusoppaa tuli nyt hämmentämään myös yhdysvaltalainen sketsisarja. 
Australialaisen laulaja-lauluntekijä Sian Chandelier-musiikkivideota on katsottu YouTubessa lähes puoli miljardia kertaa. Videon 11-vuotiasta tanssitaituria ovat matkineet niin näyttelijä Jim Carrey kuin talk show -isäntä Jimmy Kimmel, ja on kuuluisaa tanssia nähty myös IKEAssa. 
Musiikin supertähtien videot ovat olleet vuosien ajan erilaisten parodioiden kohde. Yksi tyylisuunta on poistaa videoista musiikki ja osoittaa, miltä kaikki kuulostaisi, jos mukana ei olisi ollenkaan musaa. 
Justimuksen vuonna 2009 perustama “Justimusfilms” Youtube-kanava rikkoi ensimmäisenä suomenkielisenä kanavana 50 miljoonan katselukerran rajan.
Parodiavideo Miley Cyruksen megahitistä Wrecking Ball on tehnyt melkoista jälkeä Youtubessa vajaassa kahdessa viikossa. Videon suosio on ollut niin hurjaa, että se nosti Miley Cyruksen takaisin listakärkeen Yhdysvalloissa. Samaan aikaan parodiasta on tullut yksi kuluvan vuoden suurimmista Youtube-hiteistä.
Miley Cyryksen tuore musiikkivideo Wrecking Ball on noussut yhdeksi Youtuben katsotuimmaksi videoksi (yli 147 miljoonaa katselukertaa 24.9.). Musiikkivideosta onkin ilmestynyt useita erilaisia parodioita, joissa nähdään erityisesti miehiä pallojen kimpussa.
The Lonely Islandin YOLO uutuusvideolla vierailee kovaa nousua tekevä räppäri Kendrick Lamar ja Maroon 5 yhtyeestä tunnettu Adam Levine.
Supersuosittu poikabändi on saannut kilpailijan koirista, ainakin uutuusvideolleen. Pet Collective on tehnyt oman version yhtyeen hitistä Kiss You. Tosin nimi on muuttunut matkan varrella muotoon Lick You.