Tämä parodiavideo nousi jättihitiksi ympäri maailmaa reilussa viikossa - 72 miljoonaa katselukertaa!

06.12.2013 21:45 -

Parodiavideo Miley Cyruksen megahitistä Wrecking Ball on tehnyt melkoista jälkeä Youtubessa vajaassa kahdessa viikossa. Videon suosio on ollut niin hurjaa, että se nosti Miley Cyruksen takaisin listakärkeen Yhdysvalloissa. Samaan aikaan parodiasta on tullut yksi kuluvan vuoden suurimmista Youtube-hiteistä.

Parodian takana on Youtube-käyttäjä Stephen Kardynal, joka tunnelmoi välillä jopa alasti Cyruksen tuttuja liikkeitä. Video on kerännyt lyhyessä ajassa reilut 72 miljoonaa katselukertaa. 

Parodia-videolla on hyödynnetty Chatroulette-videochattia, jonka käyttäjät eivät saaneetkaan seuraa toisista sinkuista, vaan heille näytettiin Stephen Kardynalin erikoislaatuinen esitys.

Stephen Kardynal liitti omaan videoonsa mukaan videochatin käyttäjien reaktiot, josta hän koosti lopullisen version. Menestys on ollut hurjaa. Hurja katselumäärä nosti Mileyn välittömästi takaisin listakärkeen. Wrecking Ball -virallinen musiikkivideo menestyy sekin. Katselukertoja on kertynyt jo reilut 385 miljoonaa kappaletta.

Yhdysvaltojen virallinen musiikkilista Billboard käyttää Youtube-katselukertoja yhtenä laskurina, muodostaessaan viikottaisia TOP-listojaan. Klikkeihin lasketaan myös muiden käyttäjien tekemät videot, mikäli niissä käytetään alkuperäistä kappaletta.

Kilpailut

Uusimmat