Poliisi yllätti 17-vuotiaan tytön maailman huikeimmilla "sakoilla" – katso liikuttava video

03.01.2015 09:07 -

Terveysongelmien kanssa kamppailevan 17-vuotiaan yhdysvaltalaistytön isä päätti antaa tyttärelleen ikimuistoisen lahjan. 

Kun poliisi pysäytti Wisconsinissa 17-vuotiaan Audra Daniloffin, ei tämä osannut odottaa tapahtuman seurauksia. Stop-merkin kohdalla pysähtymättä jättänyt tyttö sai poliisilta sakkojen sijasta jotain ihan muuta. Englannin kielen ”ticket”-sanalla (suomeksi sekä ”sakko” että ”lippu”) leikittelevä poliisi antoikin Audralle lentoliput New Yorkiin ja konserttiliput tämän lempiyhtyeen Timefliesin keikalle.

– Voi hyvä luoja! Sinä olet suosikkipoliisini koko maailmassa, kyyneliin liikuttunut Audra naurahtaa.

Tempauksen takana on Audran isä, joka halusi yllättää terveysongelmien kanssa koko vuoden kamppailleen tyttärensä. Audra kärsii Hemophagocytic Lymphohistiocytosis -sairaudesta, minkä vuoksi hän on ollut wisconsinilaisessa lastensairaalassa pitkiä ajanjaksoja.

– Idea oli loistava ja olen iloinen, että saimme olla tempauksessa mukana. En ole samaa mieltä kritisoijien kanssa, että tämä olisi poliisityön tuhlaamista. Tämä on juuri sitä, mihin työtämme kuuluu käyttää, poliisipäällikkö Jeffrey Goetz kommentoi Fox-uutiskanavalle

Kuva: Kuvakaappaus videolta 

(Fox, Radio Nova) 

Kilpailut

Uusimmat